Haonló helyzetben lévő anyukák: Baba + még 1? Mit tettetek?
Van egy 4.5 hónapos kisfiam, akit imádok, de úgy néz ki, hogy megint terhes vagyok, bár még nem teszteltem. Ha igazam van, akkor fogalmam sincsen, hogy mit tegyek, nem szeretnék egyelőre mégegyet, viszont elvetetni sem lenne szívem.
Ti mit csináltatok/csinálnátok ilyen helyzetben? (azon kívül, hogy teszteljek)
Tök jó lenne, ha együtt nőhetnének fel, bár neked és apának biztos nem lenne könnyű. Igaz, hozzáállás is számít.
Én sosem akartam kis korkülönbséget a tesók között, nálunk 5 év lesz a különbség.
De ha "becsúszott" volna ilyen hamar egy második, akkor tutira nem vetettem volna el.
Amúgy nekem is gyors, de komplikált hüvelyi szülésem volt, utána 6 hónapig ülni is alig tudtam a fájdalomtól, de ez miatt biztos nem szánnám rá magam egy abortuszra.
Neked megfelelő jó döntést kívánok!!! (Remélem nem az abortusz lesz az :-)
Köszönöm mindenki válaszát!
Tegnap megcsináltam du. a tesztet, negatív lett. Szerintetek korán teszteltem, vagy csak simán késik a mensim? Tegnap volt 4 nap késés. Azért tűnt fel, mert mindig pontos 28 napos amióta szültem is.
Megtartanam.ha ranezek a lanyomra ugy erzem nem tudnam elvetetni.
Olvasgatnek kis korkulombseges forumokat,megprobalnam a pozitiv oldalat nezni a dolognak.
nagyon nehez dontes,ha helyedben lennek nem tetszene egyik variacio sem,de talan a megtartas megis kozelebb all hozzam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!