Haonló helyzetben lévő anyukák: Baba + még 1? Mit tettetek?
Van egy 4.5 hónapos kisfiam, akit imádok, de úgy néz ki, hogy megint terhes vagyok, bár még nem teszteltem. Ha igazam van, akkor fogalmam sincsen, hogy mit tegyek, nem szeretnék egyelőre mégegyet, viszont elvetetni sem lenne szívem.
Ti mit csináltatok/csinálnátok ilyen helyzetben? (azon kívül, hogy teszteljek)
Ilyen helyzetben legeloszor is tesztelnek,aztan agyalnek a tovabbiakon,mert lehet nincs is miert aggodnod,teljesen felesleges ezen gondolkodni amig nem tudsz biztosat.
Ha terhes lennek megtartanam,nem tudnam elveteteni,foleg hogy nem tettem meg mindent annak erdekeben hogy ne foganjon meg.
hát nekem pont 1 éve jött össze a 2. egy 6 hónapos baba mellett. Eszembe sem jutott, hogy elvetessem. 2,5 hónapos most a pici, a "nagyobbik" épp ma másfél éves.
Nem könnyű feladat az biztos, de örülök, hogy így alakult, mert amúgy sem szerettem volna nagy korkülönbséget és a munkahelyemnek is jó, ha nem 2*2 évet vagyok távol.
Köszönöm!
Kedves második. Honnan gondolod, hogy nem tettem meg mindent, hogy ne legyen egyelőre másik baba? Hüvelytablettát alkalmaztunk, amivel eddig nem is volt semmi gond. Onnan gondolom, hogy terhes vagyok, hogy pont peteérésre sikeredett az együttlét, illetve a 4. napja késik a menstruációm, ami eddig mindig pontosan 28. napra érkezett.
Nagyon gyors, de nagyon nehéz szülésem volt és rettegek mégegytől.
Köszönöm! Igazából nem lenne szívem elvetetni, de egyszerűen annyira azt érzem, hogy még nem vagyok képes egy másikra.
Évek óta ezzel védekeztünk, a kisfiam is akarva lett.
Mindenképp veszek ma egy tesztet és azt reggel megcsinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!