Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Haonló helyzetben lévő anyukák...

Haonló helyzetben lévő anyukák: Baba + még 1? Mit tettetek?

Figyelt kérdés

Van egy 4.5 hónapos kisfiam, akit imádok, de úgy néz ki, hogy megint terhes vagyok, bár még nem teszteltem. Ha igazam van, akkor fogalmam sincsen, hogy mit tegyek, nem szeretnék egyelőre mégegyet, viszont elvetetni sem lenne szívem.

Ti mit csináltatok/csinálnátok ilyen helyzetben? (azon kívül, hogy teszteljek)

2011. febr. 3. 08:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Én megtartanám. Nem is gondolkodnék rajta. Együtt fognak felnőni, szinte összenőnek.
2011. febr. 3. 08:57
 2/18 anonim ***** válasza:
83%

Ilyen helyzetben legeloszor is tesztelnek,aztan agyalnek a tovabbiakon,mert lehet nincs is miert aggodnod,teljesen felesleges ezen gondolkodni amig nem tudsz biztosat.

Ha terhes lennek megtartanam,nem tudnam elveteteni,foleg hogy nem tettem meg mindent annak erdekeben hogy ne foganjon meg.

2011. febr. 3. 08:57
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

hát nekem pont 1 éve jött össze a 2. egy 6 hónapos baba mellett. Eszembe sem jutott, hogy elvetessem. 2,5 hónapos most a pici, a "nagyobbik" épp ma másfél éves.

Nem könnyű feladat az biztos, de örülök, hogy így alakult, mert amúgy sem szerettem volna nagy korkülönbséget és a munkahelyemnek is jó, ha nem 2*2 évet vagyok távol.

2011. febr. 3. 09:06
 4/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Kedves második. Honnan gondolod, hogy nem tettem meg mindent, hogy ne legyen egyelőre másik baba? Hüvelytablettát alkalmaztunk, amivel eddig nem is volt semmi gond. Onnan gondolom, hogy terhes vagyok, hogy pont peteérésre sikeredett az együttlét, illetve a 4. napja késik a menstruációm, ami eddig mindig pontosan 28. napra érkezett.

Nagyon gyors, de nagyon nehéz szülésem volt és rettegek mégegytől.

2011. febr. 3. 09:10
 5/18 anonim ***** válasza:
31%
A pharmatex egyáltalán nem biztonságos fogamzásgátlási módszer, ha ennyire nem akartatok második babát még, akkor valami megbízhatóbbat kellett volna alkalmazni. Tesztelj, elvileg már kimutatja és ha negatív, akkor váltsatok át valami normális védekezési módszerre.
2011. febr. 3. 09:11
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Pont 4,5 hónapos volt a kisfiam, amikor teherbe estem. Nagyon örültünk neki, most vagyok 26 hetes terhes, a nagyfiam 10 hónapos. Én úgy gondolom, hogy a legeleje nehezebb lesz, mint ha nagyobb lenne a korkülönbség, később viszont könnyebb, mert jobban tudnak majd együtt játszani. Alig várjuk már, hogy itt legyen a kishugi! :)
2011. febr. 3. 09:14
 7/18 anonim ***** válasza:
90%
Én azt gondolom az abortuszról, hogy persze vannak olyan szituációk, hogy tönkre tenné egy fiatal lány/család életét (nagyon fiatal tini anyuka, vagy van már beteg gyerek a családban, hajléktalan a kismama vagy rákos beteg stb), de olyan esetekben, amikor gyakorlatilag semmi nem indokolja, hogy ne élhessen, nincs jogunk elvenni az életét. Szerintem a Te esetedben az abortusz nem egy lehetséges opció, amin el lehet gondolkodni. Azt gondolom, hogy nagyon meg fogod bánni ha úgy döntesz hogy elveteted. A 2 gyereknek baromi jó lesz együtt felnőni.
2011. febr. 3. 09:28
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
4 hónapos volt a kislányom mikor terhes lettem iker fiaimmal,egy percig nem gondolkodtam rajta,hogy mi legyen.Hirtelen nagycsaládosok lettünka.Az elején biztos nehéz lesz neked is,de szerintem megéri.
2011. febr. 3. 09:47
 9/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Igazából nem lenne szívem elvetetni, de egyszerűen annyira azt érzem, hogy még nem vagyok képes egy másikra.

Évek óta ezzel védekeztünk, a kisfiam is akarva lett.

Mindenképp veszek ma egy tesztet és azt reggel megcsinálom.

2011. febr. 3. 09:59
 10/18 anonim ***** válasza:
En is igy jartam igaz az en gyerekem 2 es fel eves lessz mikor szulnom kell. Egyedul kell felnevelnem de igy is vallaltam mert szivem nincs elvetetni es ugy erzem ot meg fel tudom nevelni ugy ahogy kell.
2011. febr. 3. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!