Tápszer kérdés. Hasfájós a babám, hasonló helyzetben
mit tettetek?
Figyelt kérdés
Nestle Beba HA-val kezdtünk, de fájt tőle a manó pocakja. Váltottunk Milupa Aptamilra. Az Aptamilból rengeteget meg tud enni, volt olyan, hogy 840 milit egy nap(ami egy négy és fél kilós babanak elég sok!), egyszerűen nem lakik jól vele :(( Most kipróbáltunk egy másik Milupát, az is hypoallergén, valami N betűs, dobozos, azt meg nem eszi meg, amennyit beleimádkoztam, azt kibukta! Félek, hogy nem találjuk meg a megfelelő tápszert. Ti hogy oldottátok meg, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen? Nagyon féltem a babát, hogy a sok tápszer-próbálgatás megárt neki, dehát valamit ennie kell!
Normaflore-t adtam neki, hasfájásra nagyon jó szerintem.A bélflórájuk fejletlen, így segít kialakítani.Nekünk bevállt.
2009. ápr. 3. 17:04
2/12 anonim válasza:
Szia! Nem normális, hogy ilyen sokat eszik a tápból. Nekünk a Milupával ugyanez volt, ordított mindig az éhségtől evés után is. Nekünk a Beba volt a nyerő, de nektek kísérletezni kell: Humana esetleg? A hasára nekünk a Normaflore vált be.
2009. ápr. 3. 17:05
3/12 A kérdező kommentje:
Nem szeretnek neki gyogyszert adni, egy olyan tápszer lenne a jó, amitől nem fáj a pocija. Vagy arra javasoltátok, hogy ne viselje meg annyira a váltás a pocijat?
Az Aptamil-al kapcsolatban akkor nemcsak az én babám marad tőle éhes..hmm..
Hétfőig Aptamillal kell kihúznunk sajnos, mert hétvégén nincs orvos, és nagyon aggódok, hogy mi lesz.
2009. ápr. 3. 17:15
4/12 anonim válasza:
Szia! Az én kisfiam Milupa HA-t eszik már fél éve,6 hós most váltunk a 2-re. Ő is hasfájós volt, én is akartam váltani, de a mi dokink azt mondta, hogy ez a legjobb tápszer. Mi Infacol-t használtunk elég hosszú ideig, ami megszüntette a hasfájását. De szerintem beszéld meg a gyerekorvossal, hogy ő mit ajánl.
2009. ápr. 3. 17:17
5/12 anonim válasza:
A Normaflore nem gyógyszer.Pozitív bélflórákat tartalmaz, így segítve bélrendszer helyrellítását.
2009. ápr. 3. 17:19
6/12 A kérdező kommentje:
Normaflore-t lehet adni egy hós babanak? Megkerdezem hetfőn a gyerekorvost
Infacolt próbáltuk, azon kívűl, hogy rettenetesen nagy infacol-szagú böfit csinál, semmi eredménye, gyerekorvos mondta, hogy akkor ne használjuk.
2009. ápr. 3. 18:02
7/12 anonim válasza:
Az én babámnak a Milupa HA-tól fájt a hasa, nekünk a Beba vált be. Mindenkinek más, ne aggódj, el fog múlni a hasfájós korszak. :) Tegyél a pocijára meleget (textilpelus), vagy fektesd hasra.
2009. ápr. 3. 18:03
8/12 anonim válasza:
Igen, lehet adni Normaflort, 6 hetes kortól a Gripe watret is.
2009. ápr. 3. 18:04
9/12 anonim válasza:
bocsi: water :)
2009. ápr. 3. 18:04
10/12 anonim válasza:
szia, mi is hasfájósak voltunk ésmost tartunk a 4-dik(!) fajta tápnál 4hósan. A hasfájásra a gripe water csodásan bevált a tápszerből pedig a milupa milumil 1-et esszük.
Én az elsőváltásnál egyszerűen elmentem a patikáa és vettem egy másikfajta HA-s tápszert mint amit addig ettünk. Nagyon sok féle van, meg kell találni azt ami nektek bejön!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!