Tápszer kérdés. Hasfájós a babám, hasonló helyzetben mit tettetek?
Figyelt kérdés
Nestle Beba HA-val kezdtünk, de fájt tőle a manó pocakja. Váltottunk Milupa Aptamilra. Az Aptamilból rengeteget meg tud enni, volt olyan, hogy 840 milit egy nap(ami egy négy és fél kilós babanak elég sok!), egyszerűen nem lakik jól vele :(( Most kipróbáltunk egy másik Milupát, az is hypoallergén, valami N betűs, dobozos, azt meg nem eszi meg, amennyit beleimádkoztam, azt kibukta! Félek, hogy nem találjuk meg a megfelelő tápszert. Ti hogy oldottátok meg, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen? Nagyon féltem a babát, hogy a sok tápszer-próbálgatás megárt neki, dehát valamit ennie kell!2009. ápr. 3. 17:00
11/12 A kérdező kommentje:
ha-s tapszereket nem csak receptre lehet kapni?? nekem azt mondta a gyerekdoki!
gripe watert holnaptól kezdhetünk hasznalni (akkor lesz egy hónapos), már meg van véve :)
milyen tapszereket probaltatok? melyik miert nem vált be?
2009. ápr. 4. 23:11
12/12 anonim válasza:
Lehet venni recept nélkül is tápszert a gyógyszertárakban, csak drágább. Nekünk azért nem vált be a Milumil, mert fájt tőle a hasa, csikarta szegénynek, a bebát esszük, ettől is egy kicsit szorulása van, de pár napja adhatok neki almalevet, és már jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!