Bevehetek 1-2 fél Panadol Extrat?
Figyelt kérdés
30 hetes vagyok, 2 napja kezdődött a nyavajám torokfájással, az mostanra elmúlt. Jött helyette az orrfolyás meg egy pici hőemelkedés.Kamilla tea mézzel, sokat feküdtem viszont ma családi összejövetelre vagyunk hivatalosak, muszáj ott lennem, mert engem is ünnepelnek.2009. febr. 8. 08:36
1/2 anonim válasza:
Szia! Az én dokim szerint Rubophent szabad szedni. Alkalmanként fél-fél tablettát. Persze azért kérdezd meg a saját orvosodat, vagy a védőnődet. Volt aki azt mondta az Algopirin a legjobb a terhesség folyamán, ugyanerre a gyógyszerre egy másik doki azt mondta szóba se jöhet.
2/2 anonim válasza:
Szia, hoemelkedesre inkább a sima panadolt!
a panadol extra fo hatoanyaga ugyanaz az 500 mg paracetamol, csak plusszban tartalmaz koffeint, emiatt szerintem inkább nem kéne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!