Annak, hogy hol helyezkedik el a mehlepeny, van valami koze ahhoz, hogy mekkora esellyel tekeredhet a koldokzsinor a babara?
21 hetesen nekem hatso falon, fent van. Ugy tudom, az a legidealisabb, de attol meg nagyon felek, nehogy magara tekerje a kis ficanka a koldokzsinort. Mert tenyleg eleg eleven baba. Kisebb igy az esely ra, hogy ott tapad a mehlepeny?
Nem horrorsztorikat kerek. Koszonom.
Már két gyereket szültem, de soha egyik terhességem alatt sem gondolkodtam azon, hogy hol lehet a köldökzsinór éppen. Ti nagyon ráértek!! :o)
Bízni kell a természetben. A rémsztorik soknak tűnnek, mert csak azokat mesélik el, azt ritkán hallani, hogy már megint volt egy komplikációmentes szülés, és még egy, és még egy...
Inkább lazuljatok el, örüljetek a babának, és élvezkedjetek kettesben apával, amíg lehet.
Szép szülést mindenkinek!
Én a kisfiamat túlhordtam 1 héttel, akkor már ben fektettek, minden nap uh, szülés előtt megnézték, akkor azt mondták nincs a nyakára tekeredve meg, hogy minden ok. 11 ora vajjúdás után császároztak meg mert az oxitocintól ment le a szívhangja, akkor derült ki, hogy homlokkal fordult be, nem tartkóval, és hogy a nyakán van a köldökzsinór. Szerintem nem mindenesetben látják mert attól is függ, hogy hogyan helyezkedik el a babó.
Remélem a mostani szülésem simán megy :)
20 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!