Annak, hogy hol helyezkedik el a mehlepeny, van valami koze ahhoz, hogy mekkora esellyel tekeredhet a koldokzsinor a babara?
21 hetesen nekem hatso falon, fent van. Ugy tudom, az a legidealisabb, de attol meg nagyon felek, nehogy magara tekerje a kis ficanka a koldokzsinort. Mert tenyleg eleg eleven baba. Kisebb igy az esely ra, hogy ott tapad a mehlepeny?
Nem horrorsztorikat kerek. Koszonom.
Csak azért írok, mert ugyanez a kérdésem. Uyanott van a lepényem, mint neked.
Én úgy képzelem el, hogyha fent van, hátul a lepény és a baba előrefelé néz, akkor nagyobb az esély a rátekeredésre. Ettől félek én is.
Mert logikusan, ha mellső fali a lepény és középen van, és a baba is kifelé néz, akkor nem hiszem, hogy rátekeredhet.
Remélem valaki tud válaszolni a kérdésünkre.
De akkor miert azt tartanak a legidealisabbnak? En meg ugy kepzelem el, hogy akkor mellette elmegy. Vagy nem? De nem tudom. Ilyen teoria alapjan viszont a zsinor hossza nem mindegy. Azt viszont nem tudom, hogy az enyem mennyi :S Uh-n nem volt sehova se tekeredve, vagy ilyesmik...
Egyebkent orulok, hogy hasznos a kerdesem :) Remelem, valaki tudja is a valaszt :)
A hosszrol mar talaltam infot. Szerintem megnyugtato, de azert jo lenne tudni, hogy a mehlepeny helyevel is osszefugg-e dolog. Mar csak azert is, mert arrol legalabb tudok valamit, hogy nalunk hol talalhato.
1. vagyok.
Vajon ha csomós a zsinór, az látszik uh-on?????
1. vagyok.
Akkor mégis miért fordulhat elő magzatelhalás 36-40. hét között köldökzsinór miatt, ha látszik a gond az uh-on?
Akkor miért nem azonnali császár vagy mittudom én?
Mellső fali középtájt lévő méhlepény. A lányom nyakára volt tekeredve kétszer. UH-n egy tekeredés látszott (mint a sál a tarkójánál)
Simán természetes úton megszültem. Annyi volt, hogy leesett a szívhangja, megszorult és gyorsan kellett kinyomnom nem pihenhettem meg egy pillanatra sem. Nem sírt fel, csak kicsit később mikor már letekerték, meg leszívták a nyákot.
9/10-es agparral született, fél napos megfigyelés alatt tartották a biztonság kedvéért.
Eleven azóta is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!