Első császár után, sikerült második babádat természetes úton világra hozni?
Ha igen,az érdekelne,hogy hogy alakultak az előzmények.
Korábban be kellett feküdnöd,vagy esetleg beindult magától a szülés?
Köszi!
Ez jó kérdés, engem is érdeke. Bocsi az off-ért.
37 hetes vagyok, 16 hónapja császároztak.
Eddig annyit tudok, ha minden rendben, akkor megpróbáljuk a természetes szülést. Nem kell előbb befeküdnöm, ha beindul akkor kell menni. Viszont gondolom túlhordani nem fogja hagyni a dokim, bár az még odébb van, erről nem beszéltünk.
De majd megírom hogy hogy alakult, ha érdekel.
Minden jót!
Szia! Én is off :))))
Engem is 16 hónapja császároztak és most vagyok 15 hetes.
Szia!
Nekem meg pont azt mondta a dokim,hogy a 39.héten be kell feküdnöm,és ott kell kivárnom,hogy magától beinduljon,mert akit már császároztak egyszer,az nem rohangálhat csak úgy a nagyvilágba,mert bármi rossz történhet.Ha nem indul be,akkor műtét,mert a császárosoknak nem lehet megindítani.
Persze ezt most nagy vonalakban írtam,részletesebben biztos érthetőbb ahogy a doki mondja.
Lombikbabáim vannak, a nagyobbikat 29. hétre szültem császárral mivel a méhlepény teljesen fedte a méhszájat és erősen véreztem. A pici pedig 21 hónap különbséggel született természetes úton. 39+0 héten magától beindult a szülés.
Sok szerencsét neked!
Köszönöm mindenkinek!
Ha esetleg van még tapasztalat,szívesen olvasom!
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!