Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Debrecenben mit, hol kell...

Debrecenben mit, hol kell intézni abortusz esetén?

Figyelt kérdés

Mielőtt még megköveznétek spirálom van és 2 gyerekem.Teszteltem, dokihoz pénteken megyek.

Utána hova kell menni ? Családsegítőhöz vagy védőnőhöz? Ahoz a védőnőhöz akihez a terhesség és a csecsemőtanácsadás alatt jártam?

A családsegítőnél bunkók lesznek? A védőnőm rendes, ő meg fog érteni, de egy idegennel nem akarok veszekedni.

2011. febr. 2. 11:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
85%
Marha kedvesek itt egyesek. A kérdező védekezés mellett esett teherbe, nem felelőtlen volt és nem az ő hibája. Akit ez hergel, annak nem kötelező válaszolnia. Azért védekezett, hogy ne legyen gyereke, egy percig sem hibás a történtekért.
2011. febr. 2. 11:41
 12/22 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen az együttérzőknek!
2011. febr. 2. 11:42
 13/22 anonim ***** válasza:
90%

Emberek!!!Hát miért kell őt bántani?!Felnőtt ember, hagy döntse már el hogy mit akar.Mindenkinek egyéni joga a döntés!!!És akkor most jöhetnek a lefele álló kezecskék.Ő segítséget kért tőlünk, nem bántást.Az,aki ítélkezhet, azok nem mi vagyunk, majd odafönt eldöntik!!!Különben is, azt hiszem, mindenki a saját portáján söprögessen először.Arra nem gondoltok, lehet fel sem tudná nevelni!!!Bocsi az offért kérdező, de ez mindig fölbosszant, amikor vadidegen emberek akarnak a másik feje fölött pálcát törni.És különben is ő megkérdezte, de mi van azzal a több tízezer nővel, aki ugyanezt teszi, csak nem tudtok róla!

30h km

2011. febr. 2. 11:46
 14/22 anonim ***** válasza:
86%
en most keszulok spiralt tetetni a dokimmal de ezek utan elgondolkozok rajta hogy valoban akarom-e...sajnalom hogy igy jartal mert anya kent biztosan meg fog viselni az abortusz de a helyedben en is igy dontenek...valoszinuleg sokan bunkok lesznek veled de te ne is foglalkozz veluk...ettol te meg nem vagy gyilkos vagy rossz anya...en sajnos nem tudok neked segiteni mert kulfoldon elek es itt hipp hopp megy a dolog csak bemesz egy maganrendelobe es fel ora mulva kijottel "egyedul"...en is abortusz ellenes vagyok de vannak esetek ahol nem lehet elitelni a not mint peldaul a tied foleg azert mert vedekeztel is(mert a mai vilagban mar az is szep ha 2 gyereket fel tud nevelni az ember tisztessegben)...remelem minnel elobb tulesel rajta...a negativ kritikakkal meg ne foglalkozz mert valahol az is ertheto hiszen sokaknak nem adatik meg vagy csak nagyon nehezen jon ossze meg egy gyereke is de ez meg nem azt jelenti hogy neked kell benepesiteni az egesz vilagot
2011. febr. 2. 11:46
 15/22 Nigra ***** válasza:
53%

11:12...te valószínűleg nem látsz a gyerekakarástól. VÉDEKEZETT, kettő mellé nem szeretne harmadikat. Nem fogod megmenteni a világot azzal, hogy le gyilkosozod aki abortuszra megy... Még a leggyerekpártibb orvos sem javasolja spirállal való kihordást...életveszélyes babára is anyára is... és oké...tegyük fel nem lenne egyiküknek sem baja....nem tudod a kérdező anyagi helyzetét, a másik két gyerek korát. Anonim módon könnyű mindenkit gyilkosnak kiálltani....még ha egy 20 éves lány lenne aki minden védekezés nélkül esett volna teherbe azt mondanám oké...de így....hát fogja már vissza magát az összes ilyen....f@aszom...ne haragudj kérdező kijöttem a sodromból.

szóval: elmész az orvosodhoz, ő megerősíti a terhességet, valószínűleg ő sem fogja javasolni, hogy megtartsd. Ad egy papírt amivel elmész a nővédelmibe ott beszélgetsz a védőnővel (nem lesznek bunkók nyugi, ha mégis nyugodtan küld el a fenébe) 3nap gondolkodási időt szoktak adni, bár lehet, hoyg a te esetedben erre nem lesz szükség. Ha mégis akkor 3nap múlva visszamész, kapsz egy papírt ott is. Pár éve még ebben az esetben ingyenes volt a beavatkozás, most nem tudom. Ha nem akkor kapsz egy csekket is. Azt befizeted a postán, felhívod a kórházat, kapsz időpontot, hogy melyik nap menj. Bemész reggel, délután mehetsz is haza.

2011. febr. 2. 11:49
 16/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

A spirálon gondolkodónak üzenem!

Én is rögtön azt gondoltam, hogy ezek után nem bízok meg a spirálban. De aztán a férjemmel megbeszéltük, hogy csak az lesz a legjobb megoldás, ha megint tetetek fel egyet. Csak mostmár nem fogjuk készpénznek venni, mellette alkalmazzuk a naptármódszert és a peteérés körüli napokon gumi vagy megszakítás. Ez így már azt hiszem jó lesz.

Végülis mégse szedhetek életem végéig gyógyszert! A gumi meg magába nem biztos hogy elég, meg ráadásul utálom is.

Persze azért sokan vannak akik évekig használnak spirált és semmi. Nekem még csak 1 éve volt fenn és áprilisban volt egy UH, akkor még jó helyen volt. Azóta már lehet elcsúszott.

2011. febr. 2. 11:58
 17/22 anonim ***** válasza:
2011. febr. 2. 12:02
 18/22 A kérdező kommentje:
Köszi, ápolónő vagyok, már élőben is láttam ilyet. Most valahogy nincs hangulatom megnézni. ugye nem haragszol?
2011. febr. 2. 12:04
 19/22 Nigra ***** válasza:
Kérdező ajánlom neked a Mirena spirált. Igaz egyszeri nagyobb befektetés, de hosszú távon jobban megéri, biztonságossága a sterilizálással majdnem azonos.
2011. febr. 2. 12:08
 20/22 Nigra ***** válasza:
52%
A mindenáron abortusz ellenesnek meg üzenem, hogy egyik fülemen be a másik süket, meg amúgy is elmehetsz a franca. Szüljél gyereket, foglalkozz azzal és ne szegény kérdezőt b@sztatsd. Ha meg nem tetszik valami el lehet takarodni.
2011. febr. 2. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!