Sos! 29 hetes kismama vagyok a 9 éves isfiam skarlátos lett. Volt hasonló cipőben?
Figyelt kérdés
Nagyon megvagyok iyledve nehogy a pocaklakónak valami baja legyen, nálam is elkezdték a kezelést bár már eléggé megvagyok fázva. tapasztalatok??2011. febr. 1. 16:41
1/1 anonim válasza:
Szia!
Nekem ikerlányaim vannak az egyikük skarlátos lett én pedig 6 hetes terhes voltam(2 hete történt)Nekem azt mondta a doki 40% hogy elkapom,de mivel ez nem virusos hanem bakteriális nagyon jó eséllyel nem lenne semmi baja a babának.Hála istennek nem hogy én de még a másik lányom sem kapta el pedig szinte biztosra vettem.Együtt játszottak,aludtak fürödtek.Rengeteg kézmosásnál többet senki sem tud neked javasolni.Na meg sok szerencsét!!!
(ja és én semmilyen kezelést nem kaptam.Pedig meg is simogattam a kiütéseit,mert először azt hittem allergia.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!