Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30 hetes kismamák! Ti hogy...

30 hetes kismamák! Ti hogy álltok a babakelengyével?

Figyelt kérdés
Már megvan minden? Én még szinte semmit nem vettem. Fenruár-márciusra tervezem a beszerzéseket. 29+4 km
2011. febr. 1. 12:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Amit a doki felír: lázcsillapító kúp, vitaminok, köldökhöz hintőpor, fürdető, tápszer ha szükséges...(van még valami?)

amit nem ír fel, és amire gondoltam pl.: steril vatta, gézlap, tisztított naraforgóolaj, fültisztító pálcika, fertőtlenítő kézmosó, orrszívó, lázmérő, stb.

Amúgy nálunk úgy volt, hogy amikor még terhes voltam, bementem a gyerekorvoshoz, megbeszéltem vele, hogy nemsokára lesz még egy páciense. Akkor mondta, ha megszületett a baba, akkor apa menjen be a receptekért, amit kiválthat, amíg mi bent vagyunk a kórházba. Ez azért is hasznos, mert ha ondjuk pénteken jöttök haza, és nem tud aznap kijönni már, csak hétfőn, akkor meglegyenek a cuccok.

2011. febr. 2. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!