Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30 hetes kismamák! Ti hogy...

30 hetes kismamák! Ti hogy álltok a babakelengyével?

Figyelt kérdés
Már megvan minden? Én még szinte semmit nem vettem. Fenruár-márciusra tervezem a beszerzéseket. 29+4 km
2011. febr. 1. 12:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én már mindent megvettem. Nem első baba, de a hiányzó dolgokat megvettem. Még gyógyszertáti dolgok vannak, nekem kórházas cuccok, meg egy-két apróság.
2011. febr. 1. 12:50
 2/11 anonim ***** válasza:

én 33 hetes vagyok. most már szinte minden megvan, de akkor kezdtem el a keresgélést, amikor annyi idős voltam mint te. ha nekikezd az ember, gyorsan megvan. :) de azóta napi, de minimum heti szintem foglalkoztunk vele.

előtte az volt, hogy ráértek még, babona, stb... aztán meg hirtelen: most már nincs sok hátra. egy kicsit beijedtem, hogy kicsúszunk az időből, mert pl. előbb jön a baba... most ott tartunk, hogy: ki kell mosni a kisruhákat, összerakni a kórháti pakkot (külön-külön már megvan a belevaló) és vennünk kell egy pelenkázó komódot. illetve apróbb csinosítgatások a babaszobában

2011. febr. 1. 12:53
 3/11 anonim ***** válasza:
szia! én is még csak lesegetem a babás cuccokat de babonából nem vettem még semmit. nálunk a férjem szokta megvenni a ruhákat és mire otthon vagyunk mindene meg van. 30 km
2011. febr. 1. 12:53
 4/11 anonim ***** válasza:
12:50 de gyógyszertárit én úgy tudom, hogy majd ha a gyerekorvos először kijött hozzátok, akkor írja föl. én is megvettem volna már, de nekem ezt mondta a védőnő
2011. febr. 1. 12:54
 5/11 anonim ***** válasza:

mivel második, így nem kellet sokat vennünk.

de a maradékot épp tegnap vettem meg. pelenka hiányzik még!

a szobát hétvégén fessük, és utána állítjuk fel a dolgokat!

Kórházi dolgok a szekrénybe várakoznak, de abból is egy két dolog hiányzik még. majd a 34 héten pakolok a táskába.

kis ruhák nincsenek kimosva majd olyan 2 hét múlva állok neki.

már csak a gyógyszertári van hátra, de a doktornő kiírja a kisfiam nevére, mert már a kórházba vinni kell!

29 hetes kismama

2011. febr. 1. 13:03
 6/11 anonim ***** válasza:

Nálunk kész a szoba, a hétvégén hozzák a bútort. (remélem)

A múlt hétvégén megvettük az utolsó hiányzó dolgokat, úgyhogy már csak majd berendezni kell a szobáját. Utána már csak a mosás-vasalás van, de azt nem kapkodom el, a férjemet kiküldték két hétre Németországba, úgyis unatkozni fogok, lesz mit csinálnom.

Még pelenkát kell vennem, és persze a gyógyszertáras dolgok vannak.

A kórházi pakkom a szekrényben van már, kimosva, összekészítve, táskába rakni ráérek még.

2011. febr. 1. 13:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Én 32 hetes vagyok de konkrétan még semmi sincsen meg.Nem az első baba,mindent elajándékoztunk a 3. után aztán jött a 4. bébi.Eddig azért nem vettünk semmit mert nem tudtuk hogy fiú vagy lány ,ez a múlt héten derült ki...szóval egy utazóágyon és egy babakocsin kivül még semmink sincsen..jövő héten kezdem el beszerezni a dolgokat.
2011. febr. 1. 17:37
 8/11 A kérdező kommentje:
Nekünk első baba. még csak a kiságy van meg. Én is a napokban kezdek neki a beszerzeseknek. Most úgyis sok idom van.
2011. febr. 1. 18:24
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem tudjatok, hogy melyik áruházban mikor lesznek babahetek?
2011. febr. 2. 07:54
 10/11 anonim ***** válasza:
Bp-en? Azt nem, de én pl. sok mindent vettem vaterán: babaruhát, mellszívót, kiskefét, stb... ha viszont pl ruhából újat szeretnél, akkor érdemes tesco-ban/auchanban körülnézni. pár hete még akcióztak nagyon.
2011. febr. 2. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!