1éves kicsi mellett belevágnál az első diplomád megszerzésébe?
Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 08:53
11/11 anonim válasza:
9:05-ös vagyok.Én óvónő szeretnék lenni,mert szeretnénk a barátnőmmel nyitni egy magánovit :) ,remélem összejön.. Egyébként még annyit,hogy minden mellett nagyban a babától is függ,mit vállalhat be az ember,mert hiába minden,ha ő olyan anyás,hogy nem tudsz tőle semmit csinálni.Ezt csak azért írom,mert olvasom,hogy többen tanulnak baba mellett.Lehet,mert a barátnőm is doktorált mellette,de neki olyan volt a kislánya,hogy elvolt nélküle.Az én kicsim most kezd kicsit önállóbb lenni,eddig folyton cipeltette magát,és amikor csak ébren volt,szórakoztatni kellett,ami nem gond,csak így nem lehetett volna tanulni.De mostmár,hogy "nagy" :) ,minden más jobban érdekli nálam,úgyhogy azt hiszem most itt az idő,és belevágok.Aztán mint írtam,max. halasztok.Kezdd el te is! És majd amikor úgy érzed,hogy nem megy,adjon erőt,hogy valahol én is épp ezen megyek keresztül :))))) (meg még sokan) Majd írj,hogy döntöttél! szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!