Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 1éves kicsi mellett belevágnál...

1éves kicsi mellett belevágnál az első diplomád megszerzésébe?

Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 08:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az attól függ: mennyi segítségem van, mennyi pénzem van, hány év, milyen a képzés típusa?
2011. febr. 1. 08:54
 2/11 anonim ***** válasza:
Persze sok minden függvénye, de nekem sok a segítségem, épp kismama vagyok egy félbehagyott egyetemmel. Nyáron (júni/júli) szülünk, szeptembertől megyek vissza a suliba, csak átjelentkeztem levelezőre...ami havi két alkalom lesz, majd itthon tanulok. Szerintem, ha valaki nagyon akarja, és van kire hagyni a gyereket alkalmanként, simán bele lehet vágni.
2011. febr. 1. 09:02
 3/11 anonim ***** válasza:
3 hónapos babával vágtam bele 5 évvel ezelőtt az első diplomám megszerzésébe. Sikerült, megcsináltam, de nagyon nehéz volt.
2011. febr. 1. 09:03
 4/11 anonim ***** válasza:
Áprilisban lesz 1 éves,és épp azon agyalok megállás nélkül,hogy beadjam,vagy ne adjam a jelentkezést.. De azt hiszem be fogom,mert ha még nem megy mellette a tanulás,akkor halasztok egyet,és addigra már ő is nagyobbacska lesz,és esetleg pár órára mehet másokhoz,míg tanulok.
2011. febr. 1. 09:05
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Kedves utolsó én is ezen agyalok most....Valószínű én is beadom most a jelentkezést,már csak a plusz 40 pont miatt is.Félek,hogy nem lesz időm a tanulásra.Te melyik szakra mennél?Én egügyi főiskola ápoló levelező szakra,ami 8 féléves.
2011. febr. 1. 09:11
 6/11 anonim ***** válasza:
Én idén fogok államvizsgázni, utána mennék MSC-re. Most tutira nem tudom elkezdeni, mert szeptember végére várjuk az első babánkat és semmi segítségünk nem lesz. De jövőre tuti, hogy folytatom. Szerintem az ember úgy általában sokkal több mindenre képes, mint amit feltételez magáról. Mi ez a 40 pont egyébként? Kisgyerekeseknek jár, vagy várandósoknak is?
2011. febr. 1. 09:32
 7/11 A kérdező kommentje:
Annak jár +40 pont,ami Tgyás-on,Gyeden,Gyesen van.
2011. febr. 1. 09:45
 8/11 anonim ***** válasza:
Simán. Februárban fogok szülni, szeptemberben megyek vissza az egyetemre. Most halasztottam, kihagyom még a tavaszi félévet is, így szeptembertől folytathatom. Vizsgaidőszak meg úgyis csak december közepétől van. Már csak ez az egy évem van hátra. Mondjuk annyi, hogy én levelezőre járok, és nem kötelező bejárni. Szóval nálunk a legtöbb tárgyból elég az is, ha csak vizsgázni megy be az ember.
2011. febr. 1. 10:45
 9/11 anonim ***** válasza:
Én Júniusban szülök, ötödéves joghallgató vagyok, államvizsga előtt állok éppen, de kettészedem a baba miatt, és októberben szeretném lerakni a másik felét a vizsgáknak. Remélem menni fog.
2011. febr. 1. 12:02
 10/11 anonim ***** válasza:

2gyerek mellett csinálom, igaz ezt a félévet a szülés elb, de sebaj jövőre levizsgázok ezekből is.

19hónapos és 2hetes manó elvben végzős anyukája...

2011. febr. 1. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!