Melyik orvoshoz menjek vagy ne menjek Ajkán vagy Keszthelyen?
Figyelt kérdés
Tapolcára költözünk szombaton, ahol nincs szülészet. Ajkához fogunk tartozni, de Keszthely is közel van.2008. jan. 28. 15:22
1/7 anonim válasza:
Ajkán Dr. Hollósi Lászlót tudom ajánlani.Annó nevelőapámmal együtt diplomázott,így ismerem személyesen is,és nagyon normális doki.Édesanyám nála szülte a hugomat.Mást nem ismerek a környékről,de Keszthelyről nem hallottam semmi jót:(
2/7 anonim válasza:
Szia! Én tapolcai vagyok és 6 hetes kismama. Sajna sok jót nem tudok írni Neked. Én magánrendelésre járok dr. Csalló Máriához a PRI-be Tp-ra, de szülni nem lehet nála, se másnál mert Ajkán csak az ügyeletesnél lehet, és sajna sok jót nem hallottam a kórházról (de a többiről sem.)
3/7 anonim válasza:
Szia! 10 hetes tapolcai kismama vagyok.Én Ajkáról hallottam sok rosszat, viszont Keszthelyen szült egy barátnőm, Ő dícsérte. Így én Dr. Papp Mihályhoz járok. Álíítólag jó szakember, + kedves is volt.
Jó babavárást!
4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok:-)
Én senkire nem akarok ráakaszkodni, de ha valakinek van kedve majd személyesen is ismerkedni, állok elébe:-))
Jövő héten már én is tapolcai lakos leszek.-)
2008. jan. 29. 10:43
5/7 anonim válasza:
Szia!Dr.Hollósi Lászlót én is csak ajánlani tudom,nagyon kedves és minden kérdésre válaszol.Én hozzá járok.A tapolcai 6 hetes kismamának üzenem,hogy Dr. Csallónál nem véletlenül nem lehet szülni...
6/7 anonim válasza:
Seemelyik választott orvosnál nem lehet szülni, csak ügyeletesnél, de érdekelne mit tudsz Csallóról, mert én jókat hallottam róla.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem ismerem , 1 hete költöztem Tapolcára. Még nem is voltam nőgyógyásznál, csak a védőnőnél és a körzetinél.
Tapolcán két dokit dicsérnek, egyet nem szeretnek, ha lesz tapasztalatom, megírom:-)
És várom érdeklődő, barátkozó kismamák, anyukák jelentkezését, akik társaságra vágynak. Mert én vágyom...:-)
2008. febr. 11. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!