Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik orvoshoz menjek vagy...

Melyik orvoshoz menjek vagy ne menjek Ajkán vagy Keszthelyen?

Figyelt kérdés
Tapolcára költözünk szombaton, ahol nincs szülészet. Ajkához fogunk tartozni, de Keszthely is közel van.
2008. jan. 28. 15:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ajkán Dr. Hollósi Lászlót tudom ajánlani.Annó nevelőapámmal együtt diplomázott,így ismerem személyesen is,és nagyon normális doki.Édesanyám nála szülte a hugomat.Mást nem ismerek a környékről,de Keszthelyről nem hallottam semmi jót:(
2008. jan. 28. 16:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én tapolcai vagyok és 6 hetes kismama. Sajna sok jót nem tudok írni Neked. Én magánrendelésre járok dr. Csalló Máriához a PRI-be Tp-ra, de szülni nem lehet nála, se másnál mert Ajkán csak az ügyeletesnél lehet, és sajna sok jót nem hallottam a kórházról (de a többiről sem.)
2008. jan. 28. 17:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia! 10 hetes tapolcai kismama vagyok.Én Ajkáról hallottam sok rosszat, viszont Keszthelyen szült egy barátnőm, Ő dícsérte. Így én Dr. Papp Mihályhoz járok. Álíítólag jó szakember, + kedves is volt.

Jó babavárást!

2008. jan. 28. 18:16
 4/7 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok:-)

Én senkire nem akarok ráakaszkodni, de ha valakinek van kedve majd személyesen is ismerkedni, állok elébe:-))

Jövő héten már én is tapolcai lakos leszek.-)

2008. jan. 29. 10:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Dr.Hollósi Lászlót én is csak ajánlani tudom,nagyon kedves és minden kérdésre válaszol.Én hozzá járok.A tapolcai 6 hetes kismamának üzenem,hogy Dr. Csallónál nem véletlenül nem lehet szülni...
2008. jan. 29. 16:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Seemelyik választott orvosnál nem lehet szülni, csak ügyeletesnél, de érdekelne mit tudsz Csallóról, mert én jókat hallottam róla.
2008. febr. 1. 06:38
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem ismerem , 1 hete költöztem Tapolcára. Még nem is voltam nőgyógyásznál, csak a védőnőnél és a körzetinél.

Tapolcán két dokit dicsérnek, egyet nem szeretnek, ha lesz tapasztalatom, megírom:-)

És várom érdeklődő, barátkozó kismamák, anyukák jelentkezését, akik társaságra vágynak. Mert én vágyom...:-)

2008. febr. 11. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!