Milyen juttatásokat fogok így kapni?
Nincs munkahelyem,nem is volt az előző 2 évben sem,viszont biztosított vagyok, magam után fizetem a TB-t 2 éve.Mennyi pénzt fogok kapni miután megszületik a kisbabám?
Családi adókedvezményt a férjem fogja igényelni,ebben az esetben az igénylő lapra nekem nem kell írnom semmit,ugye?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Egyszeri anyaságit,gyest és családi pótlékot fogsz kapni,ha jól tudom. Az,h magad után fizeted a tb-t nem biztosítottá,"csak" jogosulttá tesz.
Családi adókedvezményhez nem tudok hozzászólni:)
Igen, mindent megirtak. Az, hogy magad után fizeted a TB-t, arra jogosit, hogy ne kelljen fizetned az orvosi ellátásokért, ne számlázzák ki a szülést.
Gyes, családi pótlék, egywzeri anyasági és a férjed igénylőlapját neked alá kell irnod.
Mellesleg a férjed már igényelheti a családi kedvezményt most is, azt ugye tudjátok? Ha a magzat elmúlt 91 napos, onnantól jár már neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!