A Duphaston nevű gyógyszer kb hány nap alatt múlaszja el a pecsételő vérezgetést?
Szia! Ne aggódj majd elmúlik! A lényeg, hogy ne idegeskedj, de azért a dokinak említsd meg mindig ha vérezgetsz! A legfontosabb, hogy szedd a gyógyszert, ami egyébként nem a vérezgetést mulasztja el, hanem termel neked sárgatestet, ill. fenntartja, hogy a terhesség fennmaradjon, és ne legyen a vége vetélés!
A gyógyszert legalább a 12. hétig fogod szedni! Abba ne hagyd, mert nekem pl. nem említette a doki elsőnek, hogy meddig kell szedni és mikor beszedtem és elfogyott nem mentem el felíratni és ömlöttem, de nem lett baj csak megkezdődött valószínűleg. Az én esetemben megállította a bajt! idővel kitisztulsz. Azt mondják ez azért van, mert van a petezsákon egy kis vérömleny... annak kell letisztulnia a vérezgetéssel. Ha szeded a gyógyszert akkor elvileg nem lehet gond. Nem tudom, neked mit javasolt még a doki, de nekem emellett szigorú fekvés volt. a 12. hétig csak wcre és zuhanyozni mentem. erre is kérdezz rá! Vagy lehet csak ide nem írtad le!
Szóval ne aggódj! Én is ebben a cipőben jártam és most 20 hetes boldog kismama vagyok és teljesewn tünetmentes. (Nekem a 11-12 hét körül hagyta abba a vérezgetést!
Boldog babvárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!