Tényleg érdemes félidő után "morzsolgatni" a mellbimbókat, hogy mire meglesz a babó, egy picit megedződjenek? Én próbáltam, de nem volt kellemes. Nem csak azoknak ajánlatos, akiknek kicsi a bimbójuk?
Tilos morzsolgatni. Oxitocint vált ki a mellbimbó piszkálása, ami a szülést is beindítja.
Akiknek nagyon rövid vagy befeléforduló a bimbója, azok bimbókiemelőt szoktak felrakni.
Szia,
Nem szabad, én nem a szülés beindítása végett, hanem mert a bimbót "teszi" tönkre dolgot ismerem. Erőszakkal, nem szabad edzeni, meg mire edzenéd?
Valahol olvastam, hogy mit szabad csinálni annak érdekében, hogy a beforduló, pici bimbó szopi előtt működjön, de azt már csak akkor, mikor tényleg szoptatsz.... utána keresek, és belinkelem... nem igérem mára...
Köszönöm szépen a tanácsokat, még jó, hogy nem bírtam, annyira fájt, így csak egy nagyon rövid ideig csináltam. Amúgy drága anyósom ajánlotta! Mindig megpróbál ellátni tanácsokkal, de soha nem sül el jól. Szerencsére előtte leinformálom a dolgokat, mert ha rajta múlna, pl:szűzteát itatna velem szorulásra, amit megint nem ajánlatos terhesen fogyasztani, meg van még néhány ilyen apróság.
Amúgy szerencsére nincs kicsi mellbimbóm, meg befelé sem fordul, úgyhogy akkor tényleg fölösleges volt bogarat ültetnie a fülembe.
Mégegyszer köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!