Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez terhesség lenne? Vagy...

Ez terhesség lenne? Vagy valami baj van? Valakinek hasonló tapasztalat?

Figyelt kérdés
sziasztok. az én történetem a következő. utolsó mensim dec. 16án volt. január 3án együtt voltunk a párommal. január 13 körül elkezdtem érezni hogy megfog jönni a mensim. aztán 17.-én volt vérzésem de olyan volt hogy 17 este barna folyás csak épphogy egy kevés. 18-án 19-én vérzés de nemsok, 20án pedig délután el is mult.eddig a mensim mindig 5 napos volt és nem ilyen formában jelentkezett. amikor elmult a vérzésem utána se mult el az alhasi feszülés--ez a mai napig tart. amikor megjött a vérzés ki is lőttem hogy terhes lennék. de azóta az alhasi feszüléshez társult állandó aluszékonyság,hányinger,föleg este,néha erős fejfájás,szédülés és étvágytalanság. a mellbimbómon a mirigyek kivannak duzzadva,és a hasam alul fel van puffadva.a szagokra különösen érzékeny lettem. voltam orvosnál akkor ha terhes vagyok kb 3 hetes lehettem de semmit se látott. csináltam tesztet nem is egyet. 23 án a reggeli pisiböl x epil teszt halvány 2 csikos volt. aztán rá 2 napra rossmannos olcsó teszt 2 csikos de a második csak fehér. 29én csináltam gravi hcg-set reggeli pisiből,negativ lett viszont ha jobban megnéztem ott a második csik helye. a tüneteim azóta se mulnak. dokinál azóta még nem voltam. a következö vérzésem február 17körül kéne jöjjön. tehát attól nem lehet folyamatosan ilyen panaszom az elözö mensi óta.nem tudom mit gondoljak. ha nem vagyok terhes mi okozza a tüneteket és a halvány tesztet,ha viszont terhes vagyok miért nem erősödik a csikom?? a folyásom is megváltozott bővebb és tejszerű lett,de szaga nincs. egyébként semmi betegségre utaló jelem nincs. több hónapja bromocriptint szedek de sose volt ilywen jellegű gondom töle pedig már szedtem 4 évvel ezelött is pcos és akkor a magas prolaktin miatt. de a prolatinom már jó. tudtok valami okosat mondani? 1-2 hét mulva vissza megyek dokihoz csak szeretném ha valaki akinek hasonló tapasztalata volt megosztaná velem. illetve hogy lehet e hogy terhes vagyok és a tesztek "szórakoznak velem?? irjatok. köszi
2011. jan. 30. 11:52
1 2
 11/16 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Csak annyit szeretnék még hozzátenni, hogy az 5mm-es nyálkahártya sajnos nem nagyon utal babára. :-(

Ahhoz kicsit vastagabbnak kéne lennie. Ez inkább olyan cisztagyanús nekem. Bár a dokid azt mondta, minden rendben, de ki tudja, mennyit lát egy ősrégi ultrahang géppel. Ha nem kezelték a PCOS-dat, akkor az lehet a ludas. :-(

Ma már cukorgyógyszerrel, diétával és mozgással kezelhető a dolog, és a ciklus is helyreáll rendesen.

Majd mindenképpen írd meg, mi van veled!!!

2011. febr. 1. 21:08
 12/16 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!

Ez az én tesztem, amit tavaly csináltam, a nem várt előtt két nappal: [link]

A felső teszt délutáni, az alsó reggeli.. Kicsit homályos, de szerintem látszik a második csík. Szóval az enyém is ilyen szellemszerű volt, de rózsaszín és nem fehér. Ha a tied is hasonló, akkor szerintem babás vagy. :-)

2011. febr. 1. 21:13
 13/16 anonim ***** válasza:
Vagyis utolsó előtti voltam.. :-)
2011. febr. 1. 21:14
 14/16 A kérdező kommentje:
a pcos-m évek óta kezelve van. és a hormon laborom is jó már hónapok óta. a tegnapi vizsgálat is azt mutatta hogy ciszta és mioma nem ábrázolódik. régi az uh de hónapokkal ezelött ezzel látta a doki hogy voltak a tefeszkémben makrociszták. de mára felszivódtak már a bromocriptintöl. szóval ettöl lehetetlen. a ciklusaim pontosak,nincs vérzés zavarom. 32 max 34 napra mindig pontosan megjönmés nincsenek hóközi vérzéseim. nem vagyok túlsulyos se semmi ilyesmi. utolsó kommentelönek rnám pedig hogy a felső teszted olyan mint nekem a 23.ai. de nem erösödik.azóta csak a helye van ott mindnek de az szabad szemmel látható.a ma délutánin is megjelent egyböl és aztán elhalványodott. néhány nap mulva reggeli pisiböl megismétlem... tudom hogy kevés az 5mm :( utána olvastam. de azt is olvastam szintén orvos szájából hogy nem törvényszerü a méhnyálkahártya mérete. a tüsző a lényeg. a méhnyálkahártya a menstruáció miatt épül fel és a tüszö azon tapad meg. ha vékonyabb magasabb a vetélés kockázata de nem feltétlenül okoz azt se. szóval a pcos-t pedig igy kizárnám mivel nincs már cisztám.. és nincs nőgyógyászati bajom se. csak akkor mi a fenéért nem erösödik a csík.:( akkor lenne egyértelmü negativ legalább. de akkoris ottvan a vizelet amire a doki azt mondta terhességre ad gyanut. háát ha mégis baba van a dolog mögött jól elbujik:S :)ami miatt mégis ugy gondolom nincs baba vagy ha volt is felszivódik mert a qupido 10 es érzékenységü és ha a 23.-ai teszt halvány és 25 ös érzékenységü ennek erösnek kéne 1én lennie:(
2011. febr. 1. 22:00
 15/16 anonim ***** válasza:

A harmadik válaszadó volnék. Én nem rosszindulatúan írtam amit írtam, hanem tapasztalatból. A hőd fel van-e menve? Mert ez is egy nagyon fontos jel.

Tudom, hogy minden nőnek mások a tünetei, de ha valaki nem ért veled egyet attól még lehet igaza.

Sok sikert és kitartást.

2011. febr. 3. 13:57
 16/16 A kérdező kommentje:
kedves utolsó!tudom hogy nem rosszindulatból irtad. ma voltam béta hcg vizsgálaton,és vettek hormonlaborra is vért. a hormonlabor jövöhéten lesz kész. a béta hcg-m pedig határ értéken van,így meg kell várnom a következö mensi idöpontját. lehet több variáció is. vagy korai terhesség és késöbb estem teherbe mint hittem, vagy elhalt a terhesség és felszivódott.majd kiderül. vagy nő a hcg vagy megjön a vérzésem.
2011. febr. 3. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!