Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyek azok az ételek amelyeke...

Melyek azok az ételek amelyeket kerülni kell mindenképpen a terhesség első időszakában? (és utána is)

Figyelt kérdés
Értem itt ezalatt, h pl egy gundelpalacsintától (amiben van egy pici rum) ugye nem lesz bajom? Vagy a bundáskenyér???Iszonyú kívánós vagyok. Abszurd dolgokat kívánok meg, de vannak amiket régen szeretek most meg nem bírok rá se nézni. Pl a citrom, meleg tea,és még sorolhatnám
2009. febr. 6. 15:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%
az elöbbi válaszoló vagyok 20 hetes kislányom van csak hibásan írtam.És még az elöbbi válaszomhoz csak annyit tennék hozzá hogy ne te takaritsd ki a cica homokládáját.(feltéve ha van cicátok)
2009. febr. 6. 15:37
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

A nyers húst és tojás már írták előttem, ezen kívül penészes sajtok mint a kék sajt és a camambert, ezeket ne egyed illetve nem egészséges ilyenkor a sok nitrátos primőr áru sem.:(

:) Én sem kívántam a meleg teát az elején pedig imádom! :)) Majd vissza szoksz rá idővel.

25 hetes kismama

2009. febr. 6. 15:38
 13/15 A kérdező kommentje:

Nem vagyok egy állatpárti, hisz panelban lakunk. Sajnálom az állatokat ha nem futkoshatnak eleget a szabad levegőn. Így az állatok piszkát hála az égnek még nem kellett sohasem tisztítanom.

Kislányom szeretne egy cicát, de mondtam neki, h majd ha kertesházunk lesz. Addig max halak.:)(de az sincs)

2009. febr. 6. 15:41
 14/15 anonim ***** válasza:
Igen a meleg teát én narancslére cseréltem.ez volt az egyetlen lötty ami bennem maradt.Az első harmadban mindent kihánytam.
2009. febr. 6. 15:43
 15/15 A kérdező kommentje:

Szerencsére nem vagyok hányós, talán a 29 évem alatt 2x hánytam,(beleértve a gyerekkoromat is természetesen).

Ettől függetlenül émelygek sokat...de már remélem nem sokáig.

2009. febr. 6. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!