Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16-héten vették le a vérem....

16-héten vették le a vérem. Most kaptam meg az eredményt minden tökéletes. De én hülye elfelejtettem 4-kén menni a 20-21-heti genetikai UH-ra. Most mivan?

Figyelt kérdés
iskolába járok és észre vettem,hogy egy kicsit szétszórt vagyok.Nagyon szégyellem magam most voltam a zöld sándorba védőnőnél mondtam neki,hogy mitörtént nem nagyon örült neki.Azt mondta ez egy fontos vizsgálat de majd jövöhéten kér egy másik időpontot nekem.Ha a genetikai vizsgálatok eredménye jólett a 16-heti vérvételből akkor semmi baja nincs vagy nem lehet a babának?????????????azért olyan szomoruan jöttem haza
2009. febr. 6. 12:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha kér időpontot, akkor minden rendben.Nekem 18 hetesen kellett mennem uh-ra, utána meg 28 hetesen kell mennem.De szerintem minden rendben, ha a vérvétel eredménye nem mutatott semmi rosszat!

Nyugis babavárást!

2009. febr. 6. 12:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Furi, nálunk 18 hetesen van a genetikai uh, és nem kell időpont bemegyek, beadom a papirt és csinálják.
2009. febr. 6. 12:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért jó lett volna elmenni mert tényleg fontos lett volna. Az AFP elvileg csak Uh-val együtt értékelhető. Önmagában nem sokat jelent az AFP eredménye de ha valami gond lenne sztem már észrevették volna az eddigi Uh-kon. Egyébként az a biztos ha a kezedben tartod a babát és látod,h. egészséges. Én épp ezért nem izgatom már magam ilyeneken.

Üdv

35heteske

2009. febr. 6. 12:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs, ne legyél szomorú. A 16. heti vérvétel rendben volt, az uh-ra meg kapsz új időpontot. Semmi rosszat nem okoztál se magadnak, sem a babának. A szétszórtság és feledékenység a kismamaság velejárója, ez természetes. Legközelebb majd írd be a telefonos emlékeztetőbe a fontos vizsgálatokat. Boldog babavárást!
2009. febr. 6. 12:52
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Ne aggódj,majd meglesz az a vizsgálat,ha jó volt a vérvétel,baj nem lehet veletek. :) Nálunk is a 18 héten volt a genetikai vizsgálat,de úgy látszik mások a szokások.Azért azt szokd meg,jogy minden fontos dolgot írj be a telcsid emlékeztetőjébe.Engem a múltkor a nőgyógyászom hívott fel,hogy ő rám vár,én meg totál elfelejtettem.De nem haragudott,csak aggódott!Én is állatira szenilis vagyok mióta a kislányommal várandós vagyok,de az orvosom ezen csak mosolyog,és azt mondja,az összes kismama ilyen,ő már megszokta.Légy nyugodt!

Egy 30 hetes kismama

2009. febr. 6. 16:04
 6/6 A kérdező kommentje:
oké köszönöm szépen nektek a sok jó választ.sziasztok Zsuzsa
2009. febr. 6. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!