16-héten vették le a vérem. Most kaptam meg az eredményt minden tökéletes. De én hülye elfelejtettem 4-kén menni a 20-21-heti genetikai UH-ra. Most mivan?
Ha kér időpontot, akkor minden rendben.Nekem 18 hetesen kellett mennem uh-ra, utána meg 28 hetesen kell mennem.De szerintem minden rendben, ha a vérvétel eredménye nem mutatott semmi rosszat!
Nyugis babavárást!
Azért jó lett volna elmenni mert tényleg fontos lett volna. Az AFP elvileg csak Uh-val együtt értékelhető. Önmagában nem sokat jelent az AFP eredménye de ha valami gond lenne sztem már észrevették volna az eddigi Uh-kon. Egyébként az a biztos ha a kezedben tartod a babát és látod,h. egészséges. Én épp ezért nem izgatom már magam ilyeneken.
Üdv
35heteske
Szia!Ne aggódj,majd meglesz az a vizsgálat,ha jó volt a vérvétel,baj nem lehet veletek. :) Nálunk is a 18 héten volt a genetikai vizsgálat,de úgy látszik mások a szokások.Azért azt szokd meg,jogy minden fontos dolgot írj be a telcsid emlékeztetőjébe.Engem a múltkor a nőgyógyászom hívott fel,hogy ő rám vár,én meg totál elfelejtettem.De nem haragudott,csak aggódott!Én is állatira szenilis vagyok mióta a kislányommal várandós vagyok,de az orvosom ezen csak mosolyog,és azt mondja,az összes kismama ilyen,ő már megszokta.Légy nyugodt!
Egy 30 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!