Sos! 28/29 hetes kiamama vagyok. Természetes dolog ez?
szerintem igen. sokszor csinálja? nekem néha föleg a vége fele remegést éreztem, és mikor megszületett, néhány órát ég láttam remgni, azán teljesen elmaradt.
àlltalában minden mozgás normál, nem hallottam hogy valamiféle mozgás rosszat jelentene. Nem a csuklást érzed?
Nekem is remegett a kicsi a pocakban (nem csuklás volt, azt másképp éreztem), utánaolvastam és több helyen is írták, hogy lehet, hogy azért van, mert fejlődik az idegrendszere, és még párszor megremeg. Amúgy lányom születése után is volt még ilyen remegés néhányszor.
Szerintem ne aggódj, sok kismama érzi még ezt.
Nekem is végig remegett. A doki szerint idegrendszeri fejletlenség okozza és 4 hetes korig előfordulhat.
39 hetes km
Éppen azt írtuk, hogy nincs semmi baj! :)
Amúgy kérdezz meg róla egy dokit, de ez több magzatnál is előfordul. Mint ahogy írtam nálam is, és egy makk egészséges kislányom született! Ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!