Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek hamarabb akar jonni?

Szerintetek hamarabb akar jonni?

Figyelt kérdés
egesz ejjel nem aludtam ugy fajt a derekam, olyan menstruacio elotti fajasaim voltak!egyaltalan nem kemenyedek!vagy csak joslo lehet???37+4 hetes vagyok
2011. jan. 29. 10:38
 1/4 anonim ***** válasza:

35+5hetes vagyok, két napja minden éjjel én is hasonlót érzek, valószínű valami front, de a frászt hozza rám is.

A hasam aljától fölfele indul, és felér, kisugárzik a vesémbe, olykor keményedik is, és nyomja a végbelemet is.

Mint amikor meg akar jönni.

Remélem segítettem...

2011. jan. 29. 10:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Én ugyanezt érzem, mint az 1. válaszoló, ráadásul állandóan keményedek.

Holnap kezdem a 34. hetet.

Nyilall a hüvelyem felől, nyilall a lábamba, a végbelemnél.

Félek.

2. baba.

Kedves Kérdező a te babád legalább érett újszülött, ne aggódj, ha megszületik előbb esetleg.

2011. jan. 29. 11:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Én végig kihúztam, pedig a 36. héttől napi rendszerességgel fájt a derekam, és mensis fájdalmam is volt. Sokszor már indulni akartam a kórházba, aztán elmúlt a fájdalom. (ha elmúlik, akkor csak jósló.)

Persze lehetséges, hogy te hamarabb szülsz, viszont tényleg ne aggódj, hiszen már legalább a 37. hetet is átlépted!

2011. jan. 29. 12:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Holnap töltöm a 37. hetet.

Én tegnap óta érzek hasonlókat. És egész héten már rosszul aludtam minden éjjel.

Második baba.

Tényleg, hátha csak front.

És tényleg ne aggódj! 38. hétben vagy! Innentől már nem is koraszülött, ha véletlen előbb érkezik. Legyél összepakolva. De még lehet, hogy túlhordod majd!

2011. jan. 29. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!