Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha éjszaka arra ébredek, hogy...

Ha éjszaka arra ébredek, hogy meg van keményedve a hasam, nem fáj, csak kemény, akkor méhösszehúzódásom van? Mitől van? Ez nem jelent bajt?

Figyelt kérdés
14 hetes kismama
2008. jan. 27. 16:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A keményedés méhösszehúzódást jelent. Mindenképp beszélj az orvosoddal!
2008. jan. 27. 17:21
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden esetben jelent méhösszehúzódást!!!! A méh dolgozik és növekszik és ezért megkeménykedik a hasfal, pláne ha elől van a méhlepény. Teljessen normális,ne aggódj! Nekem is minden éjjel és nappal is sokszor bekeménykedik és az orvosom is azt mondta,hogy ez így van rendjén. Gratulálok a babához!
2008. jan. 27. 17:38
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Pihenj sokat.A 14-16.hét környékén nekem is volt,sok pihi,de tényleg,és napi 2*1 magne B6.El fognak tőle múlni.Nekem a túlhajszolt életmódtól jött elő.Azóta kicsit visszavettem a tempóból,és teljesen jól van így,a pocim sem keményedik.
2008. jan. 27. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!