Néha nyilalgat a hüvelyem, ez baj? Mi ez? Méhösszehúzódás?
Figyelt kérdés
Ritka nagyon van hogy van pár napig aztán hetekig semmi.20hetes kismama2008. jan. 27. 15:17
1/3 anonim válasza:
Méhösszehúzódásnál a hasad megkeményedik. Fájhat a hasad, görcsölhet, vagy a derekadban érezheted a fájdalmat. De a hüvelyben nem hisze hogys hatna.
Ha zavar, beszélj a dokiddal vagy a védőnőddel.
2/3 anonim válasza:
Szia, szerintem ne ijedj meg, én is elég gyakran érzek ilyen nyilalásokat, szerintem a terhességbe ez is belefér...Én tényleg minden problémámmal orvoshoz fordulok,és semmi gondot nem talált,pedig elég sok bajom volt már...Nem gondolnám,hogy ez méhösszehúzódás.
Egy 25 hetes kismama
3/3 anonim válasza:
Hogyan lenne méhösszehúzódás! A haskeményedés sem jelent mindíg méhösszehúzódást! A méh dolgozik,növekszik, a szalagok nyúlnak és ezek nyilalgatnak. Minden teljessen normális,kivétel a vérzés,vagy az olyan fájdalom és görcs,amikor már menni sem tudsz! De ne aggódj kismama, mert nálad minden rendben! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!