8+2 hetes terhes vagyok, és napközben picit, este elég erősen nyilalgat, görcsölget a hasam. Baj van?
Figyelt kérdés
Kedden voltam dokinál, akkor csináltak UH-t, minden rendben volt, de akkor még nem görcsöltem. Szerdán kezdődött, viszont szerdától szabin van a dokim 10 napot... Menjek be ügyeletre, vagy ez normális. Már van egy két éves fiam, de ott már a nem várt mensitől görcsölgettem, így az szinte természetes volt. Most meg ahhoz képest későn kezdődik. Ugye nincs baj? Sajnos a nagyfiút muszáj néha emelgetnem, és nem tudok tőle szinte semmit sem pihenni napközben...2011. máj. 19. 22:55
1/3 anonim válasza:
Hali! az én egyik rokonomnak iy volt ilyen, bementek a korházba és minden rendben volt, hát remélem neked is rendben van minden,ha nincs vérzés vagy bármi nagyon szokatlan, akkor szerintem nincs mi miatt aggodnod, emelgetés viszont nem tesz jot, az nem vicc..talán egy doki okosabb nálam!
2/3 anonim válasza:
Megint én 23:04 ez azt is jelentheti, hogy tágul ki a méhed..
3/3 Avery válasza:
Én is így voltam, mindig amikor egyébként meg kéne jönnie (4. hét, 8.hét, 12.hét). Szerintem vegyél be magnéziumot.
Ha nagyon aggódsz, persze menj ügyeletre, ezek csak az én tapasztalataim!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!