Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pesti genetikán aki volt, mi...

Pesti genetikán aki volt, mi volt a vizsgálat menete?

Figyelt kérdés

Alacsony lett az afp-m (mom 0,66) és a dokim Pestre küldött genetikára nagyon aggódom mi lesz...

Más tapasztalat??

2011. jan. 27. 17:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Bemész beszedik a beutalót az utolso ajtón aztán szolitanak,adatokat felveszik kapsz egy számot 2ajtóval lejebb számmal szólitanak vagyis kijelzőn látod majd a számot ott ultrahang utána vársz az első ajtónál ott megint szólitanak jön egy genetikus beszélgetsz vele ennyi!
2011. jan. 27. 18:00
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

Tehát 2 doki is vizsgál...

Remélem nem lesz semmi gond.

2011. jan. 27. 18:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát a második az genetikus azzal csak beszélgetsz!1jó tanács ultrahang után szedd össze hogy mit akarsz kérdezni mert én eléggé összezavarodtam mert kicsit flegma volt velem mert elég hülyén kérdeztem!Szoritok neked de bizti nem lesz baj!!!!!!Én is alacsony afpvel mentem
2011. jan. 27. 19:04
 4/9 anonim ***** válasza:

A Baross utcai Sote I. sz. Nőire jártam 8 hétig.

Ott a menete.

- Utolsó ajtón agresszív, undok asszisztens néni beveszi a beutalódat. Ajtót becsuk.

- Nevedet ordítva behívnak, adatokat felveszik, kapsz sorszámot, ami a személyi számod utolsó 4 számjegye, és kapsz egy kis könyvecskét, amibe a megjelenéseid számát fogják vezetni. Átküldenek UH-ra (7-es vagy 8-as ajtó)

- UH előtt üldögélsz egy darabig, a kijelzőt figyeled. Nem kell beadni semmilyen papírt, mert a genetikáról átküldik a rendszeren keresztül. Sorszám alapján behívnak. Ide a párod nem mehet be, közlik, hogy nem babamozi, hanem fontos vizsgálat.

- Végeztél, irány vissza a genetika.

- Undok asszisztens néni majd kijön, és kéri az UH-ról visszaérkezők papírját. (Uh-on kapsz leletet, azt kell beadni a könyvecskéddel együtt)

- Leülsz, vársz, nézed a kijelzőt.

- Ha te jössz, bemész egy belső váróba. Ott leülsz, vársz, közben agyalsz a kérdéseiden, amiket el is fogsz felejteni, amint leülsz a dokival szemben. Ide már bemehet veled a párod is.

- Kiszól a doki, ő név szerint fog behívni.

- Bemész, leülsz, és várod, hogy mit mond.

- Egyeztetitek az eredményeket, kérdezhetsz, ha tud, válaszol, nem mindig tud. :(

- Megbeszélitek a következő tanácsadás idejét, az esetleges vizsgálatokat, stb...

- Végeztél, kijössz.

Ennyi.

Általában 2 doki van, de van, hogy csak 1. Velem minden alkalommal nagyon rendesek voltak, elég kedvesen közölték, hogy a gyerekem betegen, vagy halva fog születni, pedig még meg sem voltak az eredmények.

8-9 hét után vigyorogva csak annyit mondott, minden oké, nem kell jönni többet, szép eredmények.

Nem tudom, segített e, de készülj fel, hogy itt mindig sokan vannak. Első alkalommal 8-ra mentem, fél 1-kor jöttem ki az épületből.

2011. jan. 28. 06:50
 5/9 A kérdező kommentje:

Jesszus:(!

Hát ez elég durva, láttak valamit az uh-on?Vagy mi alapján mondták ezt?

Neked is alacsony volt az afp-d?

Köszi a segítséget!

2011. jan. 28. 12:07
 6/9 anonim ***** válasza:

06:50-es vagyok.

Nekem nem afp miatt kellett mennem, hanem pozitív cmv miatt.

Hála az égnek minden tesztem negatív lett, úgyhogy elmúlt a vész, de a 36. héttől be kell feküdnöm, mert a köldökében csak 2 ér van a 3 helyett, és ráadásul már 3x fordult vissza farosba, úgyhogy megfigyelésre bent kell lennem.

Tök kiakadtam, hogy miket mondott nekem a doki, mikor még nem is volt véreredmény. Ráadásul 2x kellett a vért is levenni, mert a labor rossz vizsgálatot csinált meg belőle. Jó mi?

Még jó, hogy nem veszik hülyére az embert. Még a védőnőm is kiakadt, hogy micsoda hozzáállása van némely dokinak.

Remélem, veletek is minden rendben lesz!

Majd jelezd, hogy mire jutottatok.

2011. jan. 28. 14:48
 7/9 A kérdező kommentje:

Akkor minden jó ha vége jó:) remélem minden rendben fog menni nálatok!

Majd jelzek, szerdán kell mennem először a Dújv.kórházba a 18-20 hetes uh-ra azt megcsinálják mindenképpen aztán majd utána a pestibe.

De gondolom már a Dújv.uh-n is láthatják, ha van vmi...

De remélem semmi gáz, már kíváncsi vagyok a nemére is nagyon:) !

Minden jót nektek!

17 hetes Km.

2011. jan. 28. 18:17
 8/9 anonim ***** válasza:

06:50-es vagyok

Dunaújvárosban éltem 11 évig. :)

Nagyon jó az UH ott! Barátnőm 1 hónapja szült a dunaújvárosi kórházban. Ott végeztek neki is minden vizsgálatot, és tök jó minőségű felvételek készültek. Ott a dokik is jók egyébként.

Nyugi, nem lesz baj!

2011. jan. 29. 10:27
 9/9 A kérdező kommentje:

Jelentkezem mi volt:)!

Jó babavárást!

2011. jan. 29. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!