Pesti genetikán aki volt, mi volt a vizsgálat menete?
Alacsony lett az afp-m (mom 0,66) és a dokim Pestre küldött genetikára nagyon aggódom mi lesz...
Más tapasztalat??
Köszi szépen!
Tehát 2 doki is vizsgál...
Remélem nem lesz semmi gond.
A Baross utcai Sote I. sz. Nőire jártam 8 hétig.
Ott a menete.
- Utolsó ajtón agresszív, undok asszisztens néni beveszi a beutalódat. Ajtót becsuk.
- Nevedet ordítva behívnak, adatokat felveszik, kapsz sorszámot, ami a személyi számod utolsó 4 számjegye, és kapsz egy kis könyvecskét, amibe a megjelenéseid számát fogják vezetni. Átküldenek UH-ra (7-es vagy 8-as ajtó)
- UH előtt üldögélsz egy darabig, a kijelzőt figyeled. Nem kell beadni semmilyen papírt, mert a genetikáról átküldik a rendszeren keresztül. Sorszám alapján behívnak. Ide a párod nem mehet be, közlik, hogy nem babamozi, hanem fontos vizsgálat.
- Végeztél, irány vissza a genetika.
- Undok asszisztens néni majd kijön, és kéri az UH-ról visszaérkezők papírját. (Uh-on kapsz leletet, azt kell beadni a könyvecskéddel együtt)
- Leülsz, vársz, nézed a kijelzőt.
- Ha te jössz, bemész egy belső váróba. Ott leülsz, vársz, közben agyalsz a kérdéseiden, amiket el is fogsz felejteni, amint leülsz a dokival szemben. Ide már bemehet veled a párod is.
- Kiszól a doki, ő név szerint fog behívni.
- Bemész, leülsz, és várod, hogy mit mond.
- Egyeztetitek az eredményeket, kérdezhetsz, ha tud, válaszol, nem mindig tud. :(
- Megbeszélitek a következő tanácsadás idejét, az esetleges vizsgálatokat, stb...
- Végeztél, kijössz.
Ennyi.
Általában 2 doki van, de van, hogy csak 1. Velem minden alkalommal nagyon rendesek voltak, elég kedvesen közölték, hogy a gyerekem betegen, vagy halva fog születni, pedig még meg sem voltak az eredmények.
8-9 hét után vigyorogva csak annyit mondott, minden oké, nem kell jönni többet, szép eredmények.
Nem tudom, segített e, de készülj fel, hogy itt mindig sokan vannak. Első alkalommal 8-ra mentem, fél 1-kor jöttem ki az épületből.
Jesszus:(!
Hát ez elég durva, láttak valamit az uh-on?Vagy mi alapján mondták ezt?
Neked is alacsony volt az afp-d?
Köszi a segítséget!
06:50-es vagyok.
Nekem nem afp miatt kellett mennem, hanem pozitív cmv miatt.
Hála az égnek minden tesztem negatív lett, úgyhogy elmúlt a vész, de a 36. héttől be kell feküdnöm, mert a köldökében csak 2 ér van a 3 helyett, és ráadásul már 3x fordult vissza farosba, úgyhogy megfigyelésre bent kell lennem.
Tök kiakadtam, hogy miket mondott nekem a doki, mikor még nem is volt véreredmény. Ráadásul 2x kellett a vért is levenni, mert a labor rossz vizsgálatot csinált meg belőle. Jó mi?
Még jó, hogy nem veszik hülyére az embert. Még a védőnőm is kiakadt, hogy micsoda hozzáállása van némely dokinak.
Remélem, veletek is minden rendben lesz!
Majd jelezd, hogy mire jutottatok.
Akkor minden jó ha vége jó:) remélem minden rendben fog menni nálatok!
Majd jelzek, szerdán kell mennem először a Dújv.kórházba a 18-20 hetes uh-ra azt megcsinálják mindenképpen aztán majd utána a pestibe.
De gondolom már a Dújv.uh-n is láthatják, ha van vmi...
De remélem semmi gáz, már kíváncsi vagyok a nemére is nagyon:) !
Minden jót nektek!
17 hetes Km.
06:50-es vagyok
Dunaújvárosban éltem 11 évig. :)
Nagyon jó az UH ott! Barátnőm 1 hónapja szült a dunaújvárosi kórházban. Ott végeztek neki is minden vizsgálatot, és tök jó minőségű felvételek készültek. Ott a dokik is jók egyébként.
Nyugi, nem lesz baj!
Jelentkezem mi volt:)!
Jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!