Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vajon lehet már látni holnap...

Vajon lehet már látni holnap valamit?

Figyelt kérdés
December 13.-án volt meg utoljára, de biztos, hogy január 3.-án estem teherbe.Már 1,5 hete volt két pozitív tesztem.Holnap megyek a dokihoz, mert elfogyott az utrogestan tabim és azt mondta, hogy akkor meg is vizsgál.Sajna veszélyeztetett terhes vagyok két vetélés miatt.
2011. jan. 27. 12:35
 1/7 anonim ***** válasza:

hát...utolsó menzesz időpontja alapján 6hetes vagy, nekünk ilyenkor már szívhang is hallható volt :)

Szurkolunk :)

37 hetes kismama

2011. jan. 27. 12:41
 2/7 A kérdező kommentje:

De én még nem vagyok 6 hetes, mert bizti tudom, hogy január 3.-án fogant a kisbabánk.:)

Azért köszönöm a gyors választ.:)

2011. jan. 27. 12:46
 3/7 anonim ***** válasza:
A petezsákot és a szikhólyagot biztos :). Nekem még ilyenkor nem látszott az embryom. Nekem is volt előtte vetélés, és egyből kaptam utrogestant. 7+6 hetesen mentünk legközelebb már 14 mm volt és dobogott a szíve. Most itt rugdos a pocakomban :)
2011. jan. 27. 12:49
 4/7 anonim ***** válasza:

akkor is 6 hetes vagyok mert az utolsó menszitől számolják! hiába tudod mikor fogant!

Grat a babához!

2011. jan. 27. 12:50
 5/7 anonim ***** válasza:

első vagyok! Ok, én értem, hogy akkor fogant de az utolsó menzesz alapján számolja ki a úgyis :) :)

[link]

2011. jan. 27. 12:50
 6/7 A kérdező kommentje:

Gratulálok!Remélem nálam is minden renben lesz.:)

Nekem már van egy két és fél éves kislányom, sajnos azóta volt a két vetélésem.De remélem már minden rendben lesz a kistesóval.

2011. jan. 27. 12:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Gratula neked! Egyébként nekem is dec.13-án volt az utolsó menstruációm és az enyém is jan.3-án fogant :))) Én hétfőn voltam ultrahangon, akkor 3 mm volt, jövő hét hétfőn megint kell mennem. Majd írj, hogy neked mi volt!!
2011. jan. 27. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!