Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem gond így a táppénz, hogy...

Nem gond így a táppénz, hogy közben orvost váltottunk?

Figyelt kérdés
an 07-től tp-zen vok,le is adtam a házi orvosnak,azóta már jan 27-én adtam neki egy ujjabb szakvéleményt a februári hónapra,hogy ugye folyamatos legyen a tp.De jan 29-én voltam egy másik dokinál,akit meg is fogadtunk,de mindent megbeszéltünk csak a tp-t felejtettem el neki mondani,most akkor még a február az oké igaz?Közben meg a másik dokinak tudom mondani,hogy ezt elfejetettem mondani feb végén mondanám neki.Szerintetek nem gond?
2009. febr. 5. 14:38
 1/1 anonim ***** válasza:
A háziorvos ragaszkodik ahhoz, hogy minden hónapban vigyél arról javaslatot, hogy indokolt a táppénzed? Kérdezz rá !Nekem évekkel ezelőtt elég volt egyszer vinni. Utána már csak vittem neki az aktuális vizsgálati eredményeket, illetve eljártam a táppénzes felülvizsgálatra.
2009. febr. 5. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!