Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most akkor hány hetes és...

Most akkor hány hetes és napos vagyok, megzavart a mai doki látogatásom?

Figyelt kérdés

Ha november 25.-én volt az utolsó menzim, és kb. tudom is, hogy pontosan fogant.... akkor már mindjárt betöltöm a 9. hetet ugye? De akkor miért írták a papíromra ma az u.h.-n hogy 8.hét? Csak a betöltött heteket írják? És miért kaptam a 12.heti időpontomat febr.16-ra, az nem korai így? Hasi u.h.-n nézték a babát, 13mm-nek mérték, bár azt mondták, hogy nem feltétlenül pontos, de az is kisebbnek tűnik.

Akkor most hány hetes, hány napos vagyok? Ezek a számok valahogy nem stimmelnek nekem

2011. jan. 26. 18:28
 1/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm ha számolsz velem!
2011. jan. 26. 18:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha pontosan fogant a baba akkor 8hét +5 napos vagy. A betöltött hetet írják csak ki, és az ultrahang is jó időben lesz . Nem kell a 12. heti uh-nak napra pontosnak lennie. Ja és a méret nem feltétlen lényeges, mert majd később megnő, az én lányomat 8 hetesen 9 mm-nek mérték, és mégis átlagos hosszal jött a világra.
2011. jan. 26. 18:40
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!! Akkor így értem :) Azt hittem, a 12.heti u.h. és vérvétel az nagyon pontos kell hogy legyen
2011. jan. 26. 18:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Hello!Nekem nov.26.-án volt meg utoljára.Én ma vagyok 8 hét 5 napos.Te pedig 8 hét 6 napos.Mindíg pénteken van a fordulópontom (neked csütörtökön),tehát most pénteken töltöm a 9. hetet.A doki mindíg a betöltött hetet írja a papírra.Legutoljára 6 hét 3 naposan voltam dokinál és február 7.-én megyek újra a dokihoz,kiváncsi vagyok mit fog mérni ill. mondani de szerintem nálam még hüvelyi uh. lesz.
2011. jan. 26. 18:57
 5/9 A kérdező kommentje:
Csak az volt furcsa, hogy két héttel ezelőtt viszont azt írta, 6+5. Nem értettem, hogy két hét alatt csak egy hetet fejlődött?! Ki érti ezt?
2011. jan. 26. 19:04
 6/9 anonim ***** válasza:
2 hét alatt 2 hetet fejlődött, mert 8 hetes vagy, 2 hete meg 6 hetes voltál. + pár nap.
2011. jan. 26. 20:02
 7/9 anonim ***** válasza:

szia nekem is nov 24 az uccsó mensi és tudom hogy 9én fogant

nekem

5+4nél 12mm petezsák

6+4nél CRL 7,5mm+szívhang petezsák: 27mm

tegnap 8+6 CRL 2,20cm szívhanggal

én is 17én megyek 12hetes uhra:) az pont 12 hét lesz

2011. jan. 26. 20:41
 8/9 anonim ***** válasza:

13mm es baba kicsi egy lassan 9 hetes terhességhez

ez kb tényleg 1 hetes fejlődést mutat 7+4nek felel meg pontosan

2011. jan. 26. 20:43
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2011. jan. 27. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!