Csak egy kis biztatást kérek szépen, holnap lesz az első nőgyógyászati látogatásom, elvileg tudom, mi fog történni, de nyugtalan vagyok. (? )
Hát azért leírom...nem fáj,inkább kellemetlen.És hideg a fém kacsacsőr:-))És inkább csak a póz miatt.De jól teszed,hogy elmész,és menj minden évben.Ha nem értesz valamit,kérdezz nyugodtan,válaszolni fognak rá.
Nekem az életemet mentette meg.
Egy 47 éves nő
Hajrá, szorítok neked :)
Menni fog az, utána egyél helyettem is egy jutalomcsokit :D
Az én trükköm: amikor felfekszem a vizsgáló székre, kikapcsolom az agyamat, és gondolatban elmegyek egy kedvenc helyemre sétálni. Párizsba, a Bükkbe, vagy akárhová (előre kitalálom mindig, mi lesz az úti cél :o) )
Így már csak arra szoktam eszmélni, hogy "kész vagyunk, felkelhet". Én is holnap megyek különben dokihoz, asszem ezúttal Amszterdam lesz a nyerő, van ott egy nagyon kedves kis csatornaparti sétány, egy aranyos teázóval. :D Írj majd, hogy ment!!
Tiszta hülye voltam, igazatok volt. Azon kívül, hogy rengeteget kellett várakozni, mert késett a doki, semmi extra nem volt. Nagyon aranyos, jó fej, humoros, nagyon diszkrét, le a kalappal. Igen, felesleges volt. Nem is nagy ügy.
De azért büszke vagyok, hogy elmentem és vállon is veregetem magamat :D
Ja és nem fájt, csak amikor nyitotta ki a kacsát, az is inkább csak kellemetlen volt (nem igazán a fájdalom kategória).
Tuti megyek ezentúl rendszeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!