Remélem nem unjátok még. Tippelnétek hány hetes pocak? Nagyon kíváncsi vagyok!
(: kint akkor más a rendszer :))
ha elalszik a kislányom megnézem a 12. heti 4d-s filmjét..szerintem neki ugyan ilyen volt mint Neked a képen :)))
uh sztem is kislány lesz :)
Ez a megérzés is + hogyha lehet hinni a korszerű technikában, akkor több mint kép nappal az utolsó együttlétünk után fogant (utolsó akkor:), mert pont utána látogattam haza) és elvileg az x kromoszómájú hímivarsejtek a lassabbak, de hosszabb életűek. Február 24-én minden kiderül:) Épp ma vettem meg az első ruhákat, minden zöldes, bár én kislányokon is szeretem a kéket/barnát...viszont a rózsaszínt nem, úgyhogy egyenlőre könnyű vásárolni.
Milyen volt a 4D? Hozol képeket?
Szia!
A videot akarom majd belinkelni Neked ! Youtubra akartam feltölteni, de túl hosszú volt ezért meg kell vágni de azt a férjemre bíznám :)
Szépen látszódott minden 235 gr, nagy fütyije van tényleg :)))) még a nőci is megjegyezte aki az uh-t csinálta :)))))
De jó, köszi, várom a mozit!
Akkor titeket már meglepetés nem ér, ha megszületik:) Bár gondolom inkább akkor történik ilyesmi, ha lányt jósolnak..és végül azért lesz fiú mert rejtegette a cuccot. Fordítva nem nagyon működhet:)
Jó éjt!
Jó reggelt!
Hát nem, belőle 10000000000 % hogy nem lesz kislány :)))
A videot hétvégén össze vágjuk csak este már nem tudtunk ezzel foglalkozni.
És Ti tervezitek a 4d-t ? Kint fogtok elmenni rá ha igen?
Én nagyon szerettem volna, de itt kint horror áron van...min. 100 euro-nál kezdődik..és azért nem kapsz semmit, csak 10 percet nézegetheted. Úgy gondoltam, akkor majd otthon, és hozom a papának a videót. De annyira szeretné, ha együtt tudnánk meg a nemét, hogy megkért rá ne menjek...(így otthon sima ultrahangra van már időpontom, de attól is retteg..majd szépen megkérem a dokit, hogy véletlenül se mondja/mutassa). Úgy néz ki ez az élmény kimarad sajnos:(
Kárpótlásul megnézem a tiédet, ha készen lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!