Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Remélem nem unjátok még....

Remélem nem unjátok még. Tippelnétek hány hetes pocak? Nagyon kíváncsi vagyok!

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. jan. 25. 21:06
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Kislányt szerettünk volna mindketten az elején, aztán az uh. után (nagyon erősnek tűnt a pici, izgett-mozgott - persze ez semmit nem jelent) mindketten úgy éreztük, hogy fiú, és rá is hangolódtunk. Most inkább fiút szeretnénk mindketten, de én úgy érzem kislány:) Szóval igazából teljesen mindegy, az a fontos, hogy rendben menjen a babavárás, és egészséges legyen. Persze már nagyon kíváncsiak vagyunk a nemére, de a papa nem akarja, hogy otthon elmenjek 4d-re, mert szeretne ott lenni, amikor kiderül....szóval kénytelenek vagyunk megvárni a 22. heti uh-t itt. Most pedig indulok és megcsapoltatom magam a vámpírokkal, itt a vérvétel sem a 16. héten van!
2011. jan. 26. 11:34
 32/37 anonim ***** válasza:

(: kint akkor más a rendszer :))

ha elalszik a kislányom megnézem a 12. heti 4d-s filmjét..szerintem neki ugyan ilyen volt mint Neked a képen :)))

uh sztem is kislány lesz :)

2011. jan. 26. 11:37
 33/37 A kérdező kommentje:

Ez a megérzés is + hogyha lehet hinni a korszerű technikában, akkor több mint kép nappal az utolsó együttlétünk után fogant (utolsó akkor:), mert pont utána látogattam haza) és elvileg az x kromoszómájú hímivarsejtek a lassabbak, de hosszabb életűek. Február 24-én minden kiderül:) Épp ma vettem meg az első ruhákat, minden zöldes, bár én kislányokon is szeretem a kéket/barnát...viszont a rózsaszínt nem, úgyhogy egyenlőre könnyű vásárolni.

Milyen volt a 4D? Hozol képeket?

2011. jan. 27. 15:19
 34/37 anonim ***** válasza:

Szia!

A videot akarom majd belinkelni Neked ! Youtubra akartam feltölteni, de túl hosszú volt ezért meg kell vágni de azt a férjemre bíznám :)

Szépen látszódott minden 235 gr, nagy fütyije van tényleg :)))) még a nőci is megjegyezte aki az uh-t csinálta :)))))

2011. jan. 27. 15:22
 35/37 A kérdező kommentje:

De jó, köszi, várom a mozit!

Akkor titeket már meglepetés nem ér, ha megszületik:) Bár gondolom inkább akkor történik ilyesmi, ha lányt jósolnak..és végül azért lesz fiú mert rejtegette a cuccot. Fordítva nem nagyon működhet:)

Jó éjt!

2011. jan. 27. 22:32
 36/37 anonim ***** válasza:

Jó reggelt!

Hát nem, belőle 10000000000 % hogy nem lesz kislány :)))

A videot hétvégén össze vágjuk csak este már nem tudtunk ezzel foglalkozni.

És Ti tervezitek a 4d-t ? Kint fogtok elmenni rá ha igen?

2011. jan. 28. 07:00
 37/37 A kérdező kommentje:

Én nagyon szerettem volna, de itt kint horror áron van...min. 100 euro-nál kezdődik..és azért nem kapsz semmit, csak 10 percet nézegetheted. Úgy gondoltam, akkor majd otthon, és hozom a papának a videót. De annyira szeretné, ha együtt tudnánk meg a nemét, hogy megkért rá ne menjek...(így otthon sima ultrahangra van már időpontom, de attól is retteg..majd szépen megkérem a dokit, hogy véletlenül se mondja/mutassa). Úgy néz ki ez az élmény kimarad sajnos:(

Kárpótlásul megnézem a tiédet, ha készen lesz:)

2011. jan. 28. 09:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!