Remélem nem unjátok még. Tippelnétek hány hetes pocak? Nagyon kíváncsi vagyok!
Linkelek mindjárt képet :)
Pesten a 9. kerületben lakok és a Jahn Ferencben fogok szülni mert a dokim ott van :)
És Te merre laksz ?
Én is érzem nagyon mocorogni már, csak a kis lábai vannak alul:)) jó lenne ha irányt váltana mert később rossz lesz :)
Köszi a képet, kismamisabb vagy már, mint én:)
Megvolt a mai 4D, vagy honnan tudod hol vannak a lábacskái? A mozgások nagyon szépen tapinthatóak is a hasamon, de, hogy éppen mivel nyom egyet kifelé...fogalmam sincs.
Mi külföldön élünk, de kevesebb, mint két hét múlva utazom haza a családomhoz, és megyek majd dokihoz, meg kórházakat látogatni, mert még mindig nem dőlt el, hogy itt kint, vagy Budapesten szülök -e. Itt nincs 18. heti uh. a 12-et a 22. követi sajnos, úgyhogy most irigyellek:)
És külföldön merre ? :)
hát onnan tudom h a lábával tud nagyobbakat rúgni és az közvetlenül alul érzem és a 12 heti uh alapján is faros volt és azóta sem fordult meg érzem . Ha megfordult volna akkor feljebb rugdosna (köldök alatt kicsivel).
Este 6-ra megyünk uh-ra majd küldök képet Róla :)
Hát igen....olyan lassan telik az idő két uh között :((
Én össze-vissza érzem a mozgásokat, fogalmam sincs hogyan helyezkedhet el, mondjuk nem vagyok egy tapasztalt kismami (első baba).
Franciaországban élünk, de ha nem a szülés előtt, akkor utána megyünk haza (igaz, hogy a papa francia, de imádja Magyarországot).
Nagyon kíváncsian várom az esti képeidet, így látni fogom, hogy nagyjából hogyan nézünk ki mi is!!
Valószínűleg ma már tudni fogod a nemét is, de jó neked:)
nálunk már a 12. uh-n kiderült hogy kisfiú :)))
Nekem 2. baba, most 1 éves a kislányom uh m"tapasztalt" vok ilyen téren....
A képeket csak reggel fogom tudni elküldeni mert este már az altatás, fürcsis idő után mi is ki szoktunk dőlni, de kora reggel átküldöm :)
A 12. heti uh-n nagyon alapos volt a doki, csinált hasi és hüvelyi ultrahangot is. Majd 40 percig nézegettük a babát, minden oldalról jó alaposan...kaptunk is egy rakat képet...van kifejezetten láb közötti:) de sajnos itt kint van egy olyan szabály, hogyha sejtette is a nemét, 12. hetin még nem mondhatnak semmit:(
A képen látszik két kis bogyó a lába között, de ez akár a két része is lehet a női nemi szervnek..mivel akkortájt még az a részük olyan kifordult virág szerű..szóval nem lettünk sokkal okosabbak:)
Várom akkor a holnapi képeket, élménydús mozizást nektek!
belinkeled azt a képet ? képeket ?
megtippelhetem ? :)
Sajnos nem tudom, mit fogsz látni belőle, de hátha tudsz élesen nagyítani, a bal középső képről van szó:)
szerintem kislány lesz :)
de kivi vok !
Mit szeretnétek inkább ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!