Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24 hetes terhesen 6kg hízás...

24 hetes terhesen 6kg hízás sok szerintetek?

Figyelt kérdés
A terheléses cukrom a határértéken belül van. Először azt mondta a doki, hogy nem kell diétáznom, aztán, amikor meglátta, hogy már 6kg hízásnál tartok azt mondta, hogy mégis jó lenne egy kicsit diétázni. Ti mennyit híztatok ennyi idősen?
2011. jan. 25. 16:56
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
168 cm magas vagyok. 59 kg-al indítottam a terhességet. Most vagyok 65kg. Igyekszem figyelni, és tényleg nem "zabálok". Inni is csak vizet iszom, semmi más cukoros dolgot, az édességeket és a fehér kenyeret is kerülöm. Nem tudom, hogy mit lehetne még tenni, hogy ne jöjjön fel sok a végére...
2011. jan. 26. 07:54
 12/13 anonim ***** válasza:

Ez pont elég, másra nem kell figyelni! A hízást nem igazán tudod szabályozni, hiszen a súlygyarapodás nagy része a plusz vér és vízkészletből adódik, ami akkor jön fel, amikor annak eljön az ideje.

Nézd meg ezeket:

[link]

[link]

[link]

2011. jan. 26. 09:06
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem egyél, ami jól esik, max. ne vidd túlzásba. Még ha néha "egészségtelen" ételeket is megkívánsz, de mondj le róla. A szervezet nem véletlenül kéri. Ne dőlj be minden egészségmániás cikknek és felfogásnak, hiszen később kiderülhet, hogy már más a trend. Így volt ez pl a margarinnal.

A túlzásokat te is érzed, de szerintem minden mehet. Amit kívánsz, lehet hogy a baba kívánja. Nem fogsz elhízni, ne aggódj!

2011. jan. 27. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!