Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az 5. honap végén járok....

Az 5. honap végén járok. Normális-e az hogy 60-kg-rol 79-re felmentem, és még sok vár-e rám?

Figyelt kérdés
2008. jan. 26. 19:20
 1/8 anonim ***** válasza:
71%

Szia! Talán egy kicsit sok,de ezen ne aggódj, inkább sokszor kevesebbet egyél,egyél sok gyümölcsöt, zöldséget és a sóval csínján.

Én is a terhességem közepén híztam sokat,de a végére 25 kilót szedtem fel.A kisfiam most hat hónapos szépen szopizik és már csak hat kiló van rajtam (nem tornázom,mert arra még nincs időm :-)) plusszba.Remélem kicsit megnyugtattalak.Egy boldog anyuka

2008. jan. 26. 21:32
 2/8 anonim ***** válasza:
60%
Ohh ez szerintem nagyon sok!!! NMem akarlak riogatni, de erre a védőnő meg a dokid egy jó nagy diétát fog javasolni. Attól is függ hány centi vagy, de hát akkor is sok.... én 63 ról indultam és 2 kilot híztam pedig hízékony vagyok és én is az ötödik hónapban vagyok.. Szerintem ez egyáltalán nem tartozik a normális kategóriába.... Próbálj valamin változtatni. Mindenképp fordulj szakemberhez mert az is lehet hogy a hormonok borították fel a szervezeted.
2008. jan. 27. 01:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahány ember annyi féle! Én 54 kg-ról indultam és 71.5 vagyok most! 26 hetes terhesen. És öszintén szólva azonkivül hogy nagy a hasam nem látszik rajtam! Én nem foglalkozok a sullyommal, mert ha megszülök majd leadom. Azért nem fogok most koplalni. Még valami baja lenne a babának. Jó babavárást!
2008. jan. 27. 06:24
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
Ez szerintem is nagyon sok. Sajnos vannak nők,akik terhességük során egy kicsit el vannak tájolódva abban az értelemben, hogy most terhes vagyok,bármit megehetek. Pedig ez nem így van!!! A terhesség alatt még jobban oda kellene figyelni a táplálkozásra,mert a nagy hízás (úgy hogy még csak az 5-ik honapban vagy) árthat az egészségeteknek. Sokan ez miatt lesznek cukrosak,vagy magas lesz a vérnyomásuk stb... Vagy mi lesz ha a végére bevizesedel és még plusz 10 kiló rádjön?! A szülés, a mozgás és minden nehezen fog majd menni. Persze,amit megkíván az ember,azt meg lehet enni! De nem mindegy,hogy egy szelet csokit eszünk,vagy egy egész táblát. Mindenkinek a saját döntése mit csinál és hogyan csinálja. Én most vagyok a hatodik hónapban és 56 kilóról,felhíztam 62 kilóra.
2008. jan. 27. 08:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, sok a 20 kg.

De én is annyit híztam, pedig teljes kiőrlésű termékeket eszek, nem eszem cukros ételeket, gyümölcsöt is rendesem eszem.

Ez van.Hízékony vagyok,ennél többet most nem tudok tenni.

Most vagyok a 31.héten. Nagyon zavar a plussz, lelkileg, de nem lehetek most fanatikus.

Figyelj oda, mit eszel. Ezzel a további idő hízását-mert úgyis lesz-megpróbálhatod mérsékelni.

2008. jan. 27. 11:05
 6/8 A kérdező kommentje:
koszi mindenkinek, hát probálok majd vigyázni... egyébként 170cm vagyok.. koszi..
2008. jan. 28. 14:08
 7/8 A kérdező kommentje:
és még annyit tennék hozzá hogy teherbe esése elott rendszeresen dohányoztam, tehát ez is lehete elhizásom kibuvoja, szerintem...
2008. jan. 28. 14:09
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is dohányoztam a terhesség előtt, amikor pozitív lett a tesztem, abbahagytam. 4 hét alatt kb 8-10 kg-ot híztam. Most 36 hetes vagyok, és 20-22 kg-nál tartok. Sajnos ez van. Egyébként 176/65-ről indultam. Majd lesz valahogy, kitartás!

2008. jan. 28. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!