Szerintetek mikor veszik észre a pocimat?
14+5 hetes vagyok. A férjemen és a kisfiamon kívül nem tudja senki, hogy terhes vagyok. Szerintetek mikor jön rá a környezetem?
A régi nadrágjaim már nem tudom összegombolni. Összességében most vagyok a normál súlyomnál (az első hetekben fogytam).

-ha elmúlik a tél és lekerül a 3 réteg ruha
-ha betöltöd a 17. hetet tök egyértelmü lesz.
15+3 kismama 2. baba de én nem bánom hogy nem veszik észre.

Én sem bánom, hogy nem veszik észre. Tulajdonképp a szüleimnek sem mondtam semmit. Meg szeretném várni az első 4D-s képet és akkor tudatni velük. Az pedig a 20. hét környéke lesz...
Szerintetek addig titokban maradhat?
Persze ha rákérdeznek nem tagadom le...

Szerintem simán titokban tudod tartani,ha akarod.:)
Nekem a szomszédaimnak is csak az tűnt fel,hogy sokat itthon vagyok,a családban tudták.Rákérdeztek,hogy munkanélküli vagyok?Nem,nem....jön a 2. baba.17 hetes voltam ekkor.

Alkattól is függ, hogy mennyire látszódik a pocakod, de szerintem a 20. hét után kezd egyértelművé válni.
Szerintem nem jó ötlet, hogy a szüleidnek is csak később akarod elmondani. Nem fognak megsértődni? Nekem nagyon rosszul esne, ha a lányom csak a terhessége közepén mondja el, hogy babát vár.

Ez a 2. babám és alapos okom van rá, hogy ne mondjam meg a szüleimnek.
Anyám bele is halna...Ők már eldöntötték, hogy nekik több unoka nem kell. Persze meg van rá a maguk oka: mindkét unokájuk betegen született. Az öcsém kislánya pedig majdnem meg is halt. Szóval ki vannak idegileg.
Ezért várok, míg biztosabbat tudok mondani a baba egészségi állapotáról.

A miatt a kicsi vetélési kockázat miatt sem merném bevállalni a magzatvízvételt. Nagyon féltem a kicsit.
Az én kisfiamnak olyan fejlődési rendellenessége van, ami nem szűrhető magzatvízvétellel. Állítólag genetikai, de nem örökölt, hanem a terhesség alatt szerzett genetikai betegségről van szó. Én csak szépséghibának nevezem, mert észre sem veszi rajta, aki nem tudja. Nem tudják , hogy melyik gén felelős érte, tehát nem szűrik...
Az öcsém kislányának recesszíven öröklődő genetikai betegsége van. Ez azt jelenti, hogy ő is és a felesége is hordozza a sérült gént.
Miatta nem csinálnék magzatvízvételt, mert mennyi annak az esélye, hogy egy amúgy is ritka genetikai betegség génje bennem is és a páromban is meglegyen, ugyanúgy mint bennük kettőjükben (Tehát 4 személy hordozó egy családban...).
Remélem egészséges babád lesz neked is!...és mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!