Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A párotok most egy hirtelen...

A párotok most egy hirtelen kérdésre meg tudná mondani, hogy hanyadik terhességi hétben jártok?

Figyelt kérdés
Mennyire követik az "eseményeket"?
2011. jan. 24. 20:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
28%
Mindenki azt tartja észben ami fontos neki...szerintem. Igen, az én férjem tudja, most teszteltem le :)
2011. jan. 24. 21:17
 12/21 anonim ***** válasza:

Nehogy emiatt szomorú legyél!!! ;)

Tudod milyenek a pasik,nem várható el tőlük,hogy az ilyen dátumos,számolgatós dolgokat tip-top vágják... :) Te pedig a hormonok miatt amúgy is lelkisebb vagy,de nehogy a szívedre vedd,mert biztos Ti vagytok a legfontosabbak neki,és nem attól függ,hogy tudja-e hányadik hétben vagy... ;)

2011. jan. 24. 21:26
 13/21 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet azzal a hozzászólással, hogy mindenki azt tartja észben, ami fontos neki. Szerintem ez nem igaz. Az én férjem pontosan tudta mikor milyen vizsgálatra kell menni, hogy mikorra vagyok kiírva, de sosem követte, éppen hányadik hétben vagyunk. Ettől még nem gondolnám, hogy nem volt neki fontos.

Minek is kellene tudnia, hogy most épp 23+5-n vagyok? Ha tudja jó, de hogyha nem, akkor már nem is fontos neki? Ugyan már.

2011. jan. 24. 21:38
 14/21 Hellovilág ***** válasza:
100%
Utolsó hozzászólóval értek egyet maximálisan! Nem baj ha nem tudja, vannak olyan emberek, akik azt sem tudnák hirtelen megmondani, hanyadika van. Akkor ők sz@rnának a születendő gyerekükre? Dehogy. Az én párom se rosszabb a másikénál, csak mert a másik pontosan követi a napokat, neki meg nem ez a legfontosabb (ahogy nekem se ez volt a legfontosabb), hanem hogy együtt legyünk, érezzük, hogy rugdos. Ha megkérdezték, mindig tudta pontosan, hogy hány hónap van a szülésig, de azt sosem, hogy hanyadik hétben vagyok. Ettől még fontosak vagyunk neki.
2011. jan. 24. 21:42
 15/21 anonim ***** válasza:
Napra pontosan tudja :)
2011. jan. 24. 22:03
 16/21 anonim ***** válasza:
Az én párom tuti nem tudja. Ő hónapokban számol. Azt mondja, hogy május közepére vagyok kiírva, akkor még van vissza 4 hónap, tehát most 5 hónapos vagyok.
2011. jan. 24. 22:29
 17/21 anonim ***** válasza:
Hát persze, hogy tudja!
2011. jan. 25. 00:16
 18/21 anonim ***** válasza:
Nagyjából tudja 2-3 hét elcsúszással. Szerintem ez egyáltalán nem gáz. Azt tudja, hogy március 22-re vagyok kiírva.
2011. jan. 25. 08:06
 19/21 anonim ***** válasza:

Utolsó hozzászóló:D Én március 22-én születtem:D

Amúgy leteszteltem a férjemet, tudta, de csak mert tegnap voltunk uh-n;) (és ezt még ő is bevallotta)

18+2 hkm

2011. jan. 25. 09:16
 20/21 anonim ***** válasza:

Az én párom csak azt tudja, hogy március 21, de ha most megkérdezném, kapásból nem tudna utána számolni a heteknek.

Ha őszinte akarok lenni, van, hogy én is elgondolkodom, hogy milyen nap is van ma, és akkor hol is tartok?

Nagyon szalad az idő, remélem az utolsó hetek is pont így elrohannak majd. :)

2011. jan. 25. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!