A párotok most egy hirtelen kérdésre meg tudná mondani, hogy hanyadik terhességi hétben jártok?
Nehogy emiatt szomorú legyél!!! ;)
Tudod milyenek a pasik,nem várható el tőlük,hogy az ilyen dátumos,számolgatós dolgokat tip-top vágják... :) Te pedig a hormonok miatt amúgy is lelkisebb vagy,de nehogy a szívedre vedd,mert biztos Ti vagytok a legfontosabbak neki,és nem attól függ,hogy tudja-e hányadik hétben vagy... ;)
Nem értek egyet azzal a hozzászólással, hogy mindenki azt tartja észben, ami fontos neki. Szerintem ez nem igaz. Az én férjem pontosan tudta mikor milyen vizsgálatra kell menni, hogy mikorra vagyok kiírva, de sosem követte, éppen hányadik hétben vagyunk. Ettől még nem gondolnám, hogy nem volt neki fontos.
Minek is kellene tudnia, hogy most épp 23+5-n vagyok? Ha tudja jó, de hogyha nem, akkor már nem is fontos neki? Ugyan már.
Utolsó hozzászóló:D Én március 22-én születtem:D
Amúgy leteszteltem a férjemet, tudta, de csak mert tegnap voltunk uh-n;) (és ezt még ő is bevallotta)
18+2 hkm
Az én párom csak azt tudja, hogy március 21, de ha most megkérdezném, kapásból nem tudna utána számolni a heteknek.
Ha őszinte akarok lenni, van, hogy én is elgondolkodom, hogy milyen nap is van ma, és akkor hol is tartok?
Nagyon szalad az idő, remélem az utolsó hetek is pont így elrohannak majd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!