Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tippelős! Szerintetek hányadik...

Tippelős! Szerintetek hányadik hét, és fiú vagy lány?

Figyelt kérdés

Tetszik ez a játék nekem is :) Szerintetek nagy a pocakom?

[link]

[link]

2011. jan. 24. 19:01
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Könnyű szülést, gratulálok, az apukának is :)

Büszke lehet rátok :)

2011. jan. 24. 19:58
 32/35 A kérdező kommentje:

Szia!

Ajaj, legalább ekkora :) meg se lepődtem hogy második babával ekkorára nő a pocakom :)De az elsővel sokkal többet híztam, akkora fenekem volt, hogy alig fértem be az ajtókon..... :))bár szerintem most se kicsi..

Köszönöm, könnyű szülést kívánok én is nektek ;)

2011. jan. 24. 19:59
 33/35 anonim ***** válasza:

Juj de nagyon szép kismama vagy. Még az Uramnak is megmutattalak, hogy na Apa én is így szerettem volna kinézni.

Helyette minden erőfeszítésem ellenére híztam 15 kilót, és olyan pattanásos lettem, hogy a még az orvosok is rámcsodálkoztak. Ja és háromszorosára nőtt az orrom.

Szóval gyönyörű vagy, büszke lehetsz magadra, gratulálok, irigyellek.

10 hónapos pici lány anyukája

2011. jan. 24. 20:41
 34/35 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy mennyit híztál?
2011. jan. 25. 07:33
 35/35 anonim ***** válasza:

Hú, csatlakozom az "irigyek" közé, nagyon csinos kismama vagy, leesett az állam komolyan.És második baba, nem semmi:-)Gratulálok.És mit tornáztál ha megkérdezhetem?

További szép babavárást!

Másfél éves fiúcska anyukája.

2011. jan. 25. 13:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!