Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » El vagyok keseredve .25. ére...

Hangyaxxx kérdése:

El vagyok keseredve .25. ére nem várom. Már másfél hete fájtak a melleim, mára elmúltak, viszont hatalmasra duzzadtak és eressek. A hasam 3 napig fájt, mára semmi, esetleg néha alhasfeszulés. A testhom 4 napig 37,5 most 37,9. mi ez?

Figyelt kérdés
eddig krémszeru fojásom volt ma reggel eloszor kapucsínószinu, késobb barna pecsételés. nem egész nap, csak néha,vérzés nincs, teszteltem ma és negat lett, elobb soha nem jott meg, mindig késett. lehetek még terhes? korai volt a teszt?
2011. jan. 23. 19:18
 1/4 kisnita ***** válasza:
Hát szerintem ne éld bele magad mert ha megjön akkor nagy csalódás lesz :S Szerintem nem sok esély van rá, hogy terhes vagy, de azért drukkolok :) Ne csüggedj, jövő hónapban még összejöhet a baba, az a pár hét ide vagy oda... :)
2011. jan. 23. 19:50
 2/4 Tóth Bernadett2 ***** válasza:
Szerintem korai a teszt. Vegyél 25ös érzékenységűt (pl Clearblue) az nekem 4 nappal a nem várt előtt kimutatta nagyon halványan. A hőd alapján simán lehetsz terhes, a barnás pecsételés meg előfordul, arra a doki tud írni tablettát. Szóval még ne mondj le róla, de ne is éld bele magad 100%-ra. Drukkolok! 39 hetes
2011. jan. 23. 20:05
 3/4 A kérdező kommentje:
halott ugy, el is keseredtem, mert igaz hogy a betéten nincs semmi, de tettem fel tampont, ami rogton ki is vettem is rózsaszínespiros volt, úgyhogy nagy csalódás. ez menzi. amúgy a hogorbét hogy kell csinálni?
2011. jan. 23. 20:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Sajnos a hő azért nem jelent semmit, mert nekem pl. csak aznap szokott leesni, amikor meg fog jönni.

A rózsaszínes pecsételés sem jelent jót. Viszont tényleg ne keseredj el, mert új hónap új esély. Tudom ezt mondani könnyű, hisz én is nehezen élem meg ezeket, de pozitívan kell nézni a dolgokat!

2011. jan. 23. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!