Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki kell szedni a köldökbevalót...

Ki kell szedni a köldökbevalót a terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Ha tud valaki valamilyen más megoldást érdekelne.( Ha ki kell akkor ki kell, sajna ) Előre is köszi.
2008. jan. 26. 09:51
 1/6 anonim válasza:
55%

Pearcing-re gondolsz?

ALAP, hogy ki kell, mert szétrepedhetsz! Meg bacik meg seb meg ilyenek...

de miért nem a nőgyógyásztól kérdezel ilyet? Ez lenne a logikus...

2008. jan. 26. 11:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem régen vettem ki(33 hetes vagyok)mert már túl rövid volt és feszített, de lehet kapni kismama piercinget, ami hosszabb. Interneten is lehet rendelni, kb 1500 Ft. Én már erre a pár hétre nam veszek, inkább hetente egyszer pár percre berakom a régit, hogy ne nőjjön be a lyuk. Ez is egy megoldás.
2008. jan. 26. 11:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az első válaszolónak: Ha rendesen tisztán tartod akkor miért kellene félni a baciktól? Akkor fülbevalót se hodhat a kismama? Ja, és ha kened akkor nem reped meg, én vagyok az élő példa.
2008. jan. 26. 11:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem kötelező kivenni, de a legtöbb orvos ezt ajánlja.
2008. jan. 26. 12:55
 5/6 A kérdező kommentje:

Szerintem NINCS szükség ilyen válaszadókra ezen az oldalon mint az első! Azt hiszem ennek az oldalnak az a lényege hogy egymás véleményét tudjuk meg és tapasztalatot cseréljünk. Ja és gondolom mindenkinek van orvosa is akitől megtudná kérdezni, de mégis itt teszi meg.

Szerintem az ilyen véleményedet tartsd meg magadnak elsőke!!!!!!

2008. jan. 26. 13:02
 6/6 anonim ***** válasza:
én már kb. a 3 honap végén kivettem mert not a pocim és nyomott is, meg a dokim is azt ajánlotta, mivel tényleg egy ido utan fajdalmas lehet..
2008. jan. 26. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!