Mi a véleményetek arról, amit Rubint Réka képvisel a terhességgel kapcsolatban?
csunya ronda oregasszonyt csinal beloletek az irigyseg!
"Rubint Réka elsőként mesélt a nyilvánosságnak arról, hogy császármetszéssel hozta világra gyermekeit Larát és a kis Norbit, ezek után pedig a támadások céltáblájává vált. "Minden vágyam az volt, hogy természetes úton szülhessek, de mivel Lara szó szerint keresztben volt és a magzatvizem elfolyt ezért indokolt volt a császározás, az orvosomban pedig maximálisan megbízom, hiszen közel negyven éve van a pályán" - mondta Réka.
"Mivel a két baba között csak 20 hónap a különbség volt, ezért orvosi tanácsára Norbit is császárral hoztam a világra. Persze a mai napig sajnálom, hogy így történt, de a babák egészsége ilyenkor a legfontosabb."- mesélte Réka, aki mindezek ellenére reméli, ha egyszer harmadik baba is érkezik a családba, akkor végre átélheti a vajúdást, és természetes úton szülhet"
Szegény, szegény Rékácska, de sajnálom. Mindenki bántja.
Igazi celeb család. Csodálom hogy nincs még közös műsoruk a Hajdú-Sarka párossal.
Így van, senki sem volt ott szülésnél, ez tény.
De, ha már véleményt kérdeztek, akkor azt is fogom elmondani, ha tetszik, ha nem. Ezért van, ezért kérdezték.
Szánalmas, hogy megint kiteregetnek mindent, nem érdekel senkit, miért kell mindent eladni? /bocs, ezek szerint van rájuk igény/. És beszélnek össze-vissza a szülésről és a császárról is. Inkább ne mondjanak semmit. Szerintem lehet valaki abban az értelemben is igényes, hogy ne legyen elhízott illetve egészségtelen; de ha valaki már ennyire nem bír magával és alig eszik /való igaz, hogy a kismama dvd-n mond érdekeseket/, az egyértelműen nem elégedett önmagával és boldogtalan. Még ha ebből is él, nem kínozza magát valaki ennyire. Más is él ebből, de nem folynak a csapból!
Tornáztam a dvd-re mikor pocakos voltam, de az első részét nem csináltam meg, mert az szerintem elég erős torna, én féltettem a bébit, korábbi vetélés miatt. A kajót is megválogattam, de ésszel. Még van rajtam + 5 kg, viszont szoptatok és makk egészséges a picim, aki 41. hétre született 58 cm és 3380 g lett. Majd szoptatás után lemegy aminek kell.
Reklám nélkül is ismerik őket, és aki akarja, megtalálja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!