Mi a véleményetek arról, amit Rubint Réka képvisel a terhességgel kapcsolatban?
Kíváncsi leszek 20 év múlva hogy fog kinézni. A Norbi féle étrend pedig egészségtelen, csak meg kell kérdezni egy orvost. Ilyen napirend mellett Réka biztos nem szoptat, és keveset van a babájával, de ez is az ő döntése.
Szó ami szó, én biztos nem csinálnám ezt, de persze neki szíve joga.
Ja, viszi magával az edzésre majd?
Ha pedig azt teszi, az sem követendő. Pár hónapos babának még szüksége van a nyugodt környezetre.
Mellesleg nem kell ahhoz R. Rékának lenni hogy egészségesen éljen. Én is sportoltam, és fogok is, amint a babám 3 hónapos lesz, de azt hiszem a reggeli futás még bőven elég lesz. És azért szülök gyermeket, hogy én neveljem fel, nem bébiszitterek.
Réka terhes dvd-jén egy dolgon akadtam ki: azt mondta, hogy ő egy cerbona müzlit eszik reggelire (aztán ebédre a Norbis kaját). Egy müzli reggeliként? Ez a kínzás.
Hízni én is kb. annyit hízok mint ő, én is márc. közepére várom a babát. (Nem sportoltam előtte, de most tornázgatok.)
első vagyok
Gondolom valami elhízott, zsíros hajú kismama vagy anyuka itt éli ki kisebbségi komplexusát és
lepontozgat:-((
Nem egysúly csoportba tartoznak de nézd meg pl.. Kovács Ágit, aki szintén a sportban jeleskedik/dett..ő pl.. 5 hónapos terhes és már kéne látszódnia a pocijának..azért nem látszik neki mert sok rajta az izom.
Szerintem azért egy kicsit "önsanyargatásnak" lehet nevezni azt amit a réka csinál önmagán: norbi kaja, müzli, meg az az update..baromi egészséges lehet,biztos mellette gyümiket meg zöldeket is eszik, na de az hogy egy kis édesség lecsúszik a torkán az kizárt: csak update...
ez már azért túlzás
Inkább nem is írom le a véleményemet Rékáról és a terhességéről...
Akárki akármit mond, nem egészséges amit csinál. Viszont mivel ő ebből él, persze hogy ilyen és ezt teszi még várandósan is.
Engem az érdekelne, hogy vajon miért császáros mindkét gyereke???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!