Ajánlanátok nekem valami jó könyvet a terhességgel, babákkal, esetleg a legjobb lenne ikrekkel kapcsolatban?
Nagyon szeretem Dan Brown regényeit,Jane Austint,Leslie L. Lavrence-t.Wass Albert egész életművét olvastam,és bátran ajánlom.Épp most Sherlok Holmes regényeket olvasok Sir Artur Conan Doyletól.Ha érdekel az Artur-saga (brit eredet mondák,kicsit más megvilágításban,mint a filmekben)akkor ajánlom Bernard Cornwellt.Hemingway-t is nagyon szeretem ő spanyol polgárháborús és második világháborús regényeket írt,egészen romantikus beütésekkel,és igazán cselekményes,olvasmányos.Ottlik Géza Iskola a határonját is nagyon szeretem.Vagy az eredeti Drakula regény 1800as évek végéről,már többször megfordult a kezemben.Dan Brown írta.Aztán ott van Anne McCarefry(egyáltalán nem biztos,h jól írtam a nevét,de ha rákeresel a könyvek címe alapján ki fogja dobni)sárkányos trilógiája,bár,lehet,h már megjelent a negyedik kötet is.Sárkányének-Sárkánydalnok-Sárkánydobok.Letehetetlen darabjai a fantasy irodalomnak.
Most így előljáróban ennyi:)Jól olvasást.
Métneki Júlia: Ikrek könyve (II. átdolgozott kiadás)
Fantasztikusan leírja az eetlegesen felmerülő ikres problémákat. Azt hiszem 4-5000 körül van újonnan, interneten lehet rendelni. De ha kell, eladom neked szívesen 2500-ért, nekem már nem kell.
"EGyébként ha tudtok nem terhességgel kapcsolatos, hanem csak valami könnyed, laza, szórakoztató könyvet ajánlani, azt is szívesen fogadnám."
"Utolsó" vagyok:
Nem csak babás könyvekre volt kíváncsi a kérdező.
Kedves kérdező! Amit te ajánlottál, azt már másoktól is hallottam. Utána fogok járni, biztos jó könyv.
Akik pedig lepontoztak, mert mertem ajánlani egy nagyon jó könyvet, azoknak üzenem, hogy bocs és többször nem teszem, nehogy valakiknek ismételten szúrja a szemét! :(
16.28-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!