Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan, ha valaki babás,...

Van olyan, ha valaki babás, akkor nem tud sírni?

Figyelt kérdés

OLyanról már hallottam,hogy valaki folyamatosan sírni tudna és eseleg síros is ha babás.

Viszont én az elmúlt két hétben sokszor éreztem úgy, hogy jól esne sírni egyet de nem tudtam. Vagy ez nem lehet összefügésben a tewrhességgel????

2008. jan. 25. 20:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Nem tudom nekem ellenkezoleg van,inkabb sirnek mindig es a hangulatvaltozasok is rendszeresen vannak.

Szerintem nem figg evvel ossze,de aztan nem lehet tudni,mindenki mas es mas.

9 hetes kismama

2008. jan. 25. 20:27
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én most vagyok 21 hetes,de végig bőgöm a terhességem. Persze általában örömömben,de szinte mindenen. Az ellenkezőjéről még nem hallottam,de lehet hogy rád nem hat úgy lelkileg és érzelmileg a terhesség. Másra nem tudok gondolni.
2008. jan. 26. 14:24
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

A terhességre mindenki másképp reagál, Te talán így.

Bár én is végigbőgöm...

2008. jan. 26. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!