13 hetes terhes vagyok. Szeretnek uszodaba jarni mert imadok uszni. Kell-e hasznalni tampont es ha igen milyent?
Te ismered a szervezeted, te tudod mennyire vagy érzékeny. De azt kalkuláld bele, hogy terhesen gyengébb az immunkrendszer. Én strandon pl soha nem fürdök, 5mp a vízben és egy hónap kezelés...viszont a természetes vizekben semmi bajom.
A canesten krémmel bekent tampont szokták javasolni, hogy nehezebben kapj el fertőzést.
De ha nem vagy érzékeny, akkor nem kell használnod.Majd meglátod és kialakul.
Édesanyám azt mondta,h ne járjak uszodába,én szerettem volna,de lebeszélt róla.Azt mondta,hogy most épp elég "baja" van a szervezetemnek,nemhogy valami gombát is összeszedjek,és ugye nem mindegy,hogy babásan mit használok stb.
Végülis mégiscsak 3 gyermek anyja,és a szülésből diplomázott ápolónő.
Szia! Vannak az úgynevezett úszó tamponok amik vazelinnel vannak átitatva és kifejezetten megelőzésre van a fertőzések ellen pl.: gyógyszertárakban biztos lehet kapni
Remélem segíthettem !
Ada
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!