Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13 hetes terhes vagyok....

13 hetes terhes vagyok. Szeretnek uszodaba jarni mert imadok uszni. Kell-e hasznalni tampont es ha igen milyent?

Figyelt kérdés
2008. jan. 25. 18:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Te ismered a szervezeted, te tudod mennyire vagy érzékeny. De azt kalkuláld bele, hogy terhesen gyengébb az immunkrendszer. Én strandon pl soha nem fürdök, 5mp a vízben és egy hónap kezelés...viszont a természetes vizekben semmi bajom.

A canesten krémmel bekent tampont szokták javasolni, hogy nehezebben kapj el fertőzést.

De ha nem vagy érzékeny, akkor nem kell használnod.Majd meglátod és kialakul.

2008. jan. 25. 18:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Édesanyám azt mondta,h ne járjak uszodába,én szerettem volna,de lebeszélt róla.Azt mondta,hogy most épp elég "baja" van a szervezetemnek,nemhogy valami gombát is összeszedjek,és ugye nem mindegy,hogy babásan mit használok stb.

Végülis mégiscsak 3 gyermek anyja,és a szülésből diplomázott ápolónő.

2008. jan. 25. 18:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én semmiképpen nem tenném ki a babám egészségét annak, hogy olyan helyre menjek ahol gombát,vagy fertőzést lehet összeszedni! Ha eddig ellenállt a szervezeted,az még nem biztos,hogy a terhesség alatt is ellenáll. Én ezt elítélem,de persze a döntés a te kezedben van.
2008. jan. 26. 14:55
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Vannak az úgynevezett úszó tamponok amik vazelinnel vannak átitatva és kifejezetten megelőzésre van a fertőzések ellen pl.: gyógyszertárakban biztos lehet kapni

Remélem segíthettem !

Ada

2010. jún. 29. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!