Melyik fiúnév jön be ebből a listából?
20 hetes km vagyok. már van egy kisfiunk, és egy kislányunk, most hamnadszorra ismét kisfiút várunk, de a nevét illetően nagyon tanácstalanok vagyunk. Készítettem egy listát a lehetséges nevekkel:
Botond
Zalán
Milán
Márk
Marcell
Erik
Simon
Soma
Olivér
Lóránt
A vezetéknevünk "Polák", ehhez szeretnénk megfelelő nevet találni.
Várom a listán kívüli neves-ötleteket is, hátha ráakadok így valami másra, ami eszembe sem jutott eddig.
Kedves Kérdező!
Ahogy olvasom a kommentjeidet, az tűnik fel, hogy Te is a magyar neveket részesíted előnyben?
Az én kisfiam Botond, a tesónak még nincs neve, májusban érkezik. Ha fiú, akkor esélyes a Hunor, Vajk, Miksa. Nekem nagy kedvenceim a Bendegúz és a Csanád, de apa megvétózta mindkettőt. :(
Szia!
Írtad,hogy a gyermekeid Bence és Luca. Szép nevek :) Szerintem ez alapján a Marcell lenne a legjobb. Talán mert ebben is van c-betű,és így beleillik a neve a tesói közé: Bence, Luca, Marcell...Szerintem szép név még az Olivér is a felsoroltak közül.
Szia 22:22!
Szeretem a magyar neveket, de konkrétan nem figyelem, hogy most csak magyar lehet, mindeféle név jöhet, ha tetszik a csengése(Dzsenifer és Kevin típusúakat nem kedvelem).
Botond Kisfiatoknak nagyon szép neve van, a második nemét még nem tudjátok?
A listánk szűkült most már picit szűkült: Zalán, Botond, Milán, Lóránt, Soma és még az Áront is felvettük plusszban.
Kedves 14:14!
Köszi Neked is a tippet, a Marcell sokáig nagyon esélyes volt, pont emiatt, amiről írtál, hogy benne van a "c" betű, de aztán kizártuk, mert két nagyon közeli barátnőmnek a kisfia is Marci, így már nem szeretném ha ő lenne a harmadik, ez kiesett.
Az Olivért is nagyon szeretem, de imádom becézni a gyerekeket és az "Oli" annyira nem tetszik.
Szia!
22.22-es vagyok.
Köszönjük a dicséretet a névválasztást illetően. Egy cseppet sem bántuk meg, hogy a Botond nevet kapta. Tökéletesen illik rá. Buzogányos harcos. Ő már most 2,5 évesen is egy harcos, csak még buzogány nélkül. :)
A tesó nemét még nem tudjuk, nem mutatta meg magát. Ha kislány lesz, akkor Villő lesz a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!