Melyik fiúnév jön be ebből a listából?
20 hetes km vagyok. már van egy kisfiunk, és egy kislányunk, most hamnadszorra ismét kisfiút várunk, de a nevét illetően nagyon tanácstalanok vagyunk. Készítettem egy listát a lehetséges nevekkel:
Botond
Zalán
Milán
Márk
Marcell
Erik
Simon
Soma
Olivér
Lóránt
A vezetéknevünk "Polák", ehhez szeretnénk megfelelő nevet találni.
Várom a listán kívüli neves-ötleteket is, hátha ráakadok így valami másra, ami eszembe sem jutott eddig.
A Levente is sajna foglalt. Legjobb barátnőm jövőbeli kisfia kapja majd ezt a nevet, évek óta így emlegeti: "ha majd egyszer megszületik Levi baba"- így ezt a nevet meghagyom neki, de azért köszi.
Mi is a Botond felé hajlunk, de még nagy a bizonytalanság.
A Lórántot senki nem mondta. Ez nagyon fura hangzású, kemény név?
Annyira egyik sem.
Talán a Márk és a Simon.
Gratula Barnabáshoz is!
Az is nagyon szép név, de családban már foglalt sajna.
Az én fiam valószínűleg Marcell lesz 2 héten belül.
A Milán is nagyon tetszett, de az van az ismerősök között.
Nekem a Soma tetszene a Bence és a Luca mellé egyébként, és az tényleg nem túl gyakori. Olyan jól hangzik, hogy "gyerekeim: Bence, Luca, Soma". :))
Az Armand és Bálint még a szívem csücske, de mi maradtunk az M betűnél, mert a vezetéknév is M kezdetű, meg a kislányunk keresztneve is.
Márk, Marcell, Erik, Olivér nagyon tetszik
nekünk ha kisfiú lesz akkor vagy Viktor vagy Nikolasz lesz még nem döntöttük el, de még nem is tudjuk, hogy kislány vagy kisfiú lesz e
Nekem még nagyon tetszik a Balázs és a Römé, de a páromnak nem tetszenek így kizárva
7+5 hetes km
Március végére vagyok kiírva, az én kisfiamnak Milán lesz a neve. Tetszik még a Márk is.
Boldog Babavárást Kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!