Melyik fiúnév jön be ebből a listából?
20 hetes km vagyok. már van egy kisfiunk, és egy kislányunk, most hamnadszorra ismét kisfiút várunk, de a nevét illetően nagyon tanácstalanok vagyunk. Készítettem egy listát a lehetséges nevekkel:
Botond
Zalán
Milán
Márk
Marcell
Erik
Simon
Soma
Olivér
Lóránt
A vezetéknevünk "Polák", ehhez szeretnénk megfelelő nevet találni.
Várom a listán kívüli neves-ötleteket is, hátha ráakadok így valami másra, ami eszembe sem jutott eddig.
Botond.
Mi is ezt választottuk.
A Márk valóban nagyon szép, ezért is listás, de szerintem a vezetéknévhez nem olyan jó, ezért ez a név inkább a lista vége felé áll.
Az Ádám is szép, de már foglalt:)
Az Olivér bár listás, az a bajom vele, hogy nem lehet jól becézni...
Utolsó válaszoló: gratula a Kisfiadhoz, Olivérhez!!!!
Akkor már nem kell sok, hogy karjaidban tarthasd Őt. Szép neve lesz:))))
Nálunk egyébként a Botond a legesélyesebb, de majd meglátjuk, nekem a Soma és Zalán is nagyon tetszik, de férjemnek sajna nem, ezért valszeg ezeket majd ki kell zárnom.
A Marci is nagyon tetszik, de az meg egyik barátnőm kisfia, ezért nem tudom... bár férjem szerint ne foglalkozzunk ezzel.
Botond és a Zalán.
Amikor elolvastam a vezetéknevet, azonnal ez jutott eszembe: Polák Levente. Olyan szép :)
A mienk Botond lett volna (második baba), csak az unokatesóm is igy nevezte el, így inkább kihúztam.
Botond, Zalán
A Zalán nálunk is listán volt, végül Barnabás lesz a kisfiam, szintén jövő héten érkezik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!