Milyen popsivédő krémet használtok/fogtok majd használni?
A Bepanthent hallottam hogy jó,meg bimbóvédőnek is.
Egyébként mennyibe kerül a Bepanthen?
35 hetes km
Előző vagyok! Nem olvastam az előttem válaszolót.
Bocsánat, de akkor nem csak nekem tűnt fel...
sudokcem. Nem olcsó,de nagyon jó!! Mind a 2 gyermeknél azt használtuk, és sokáig bírta : a kórházi csomagban amit kaptunk kis doboz,fél évig volt elég az első szülöttünknél. Sokan elkövetik azt a hibát,hogy vastagon kenik a krémet a popsira. Én szép vékonyan kentem,"bele dörzsöltem" és nagyon szép volt a kicsi feneke :) Volt hogy kimarta a kaksi a popót,akkor is így kentem,és hamar elmúlt :)
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
gyógyszertári a legjobb
Tök felsleges ezek az agyonreklámoztto dolgokat minden nap használni
Nekünk is a gyógyszertári krém vált be, soha nem volt piros a popsija.
Az Elocom krémet felírhatják úgy is, hogy kikeverve, és így sokkal kevesebb benne a szteroid. 1 éves kisfiúnknak a lábán jelentek meg foltok és a gyógyszertárban kikevert tégelyes változatát kaptuk (receptre). Ez nagyon kis mennyiségben tartalmazza a szteroidot és használható pici kortól. De van ismerősöm, akinek a 2 éves lányának a normál Elocom kenőcsöt írta fel a doki foltok ellen. 5 napig nagyon vékonyan felkenve használhatta.
Jó hogy írtatok a "kikevert Elocomos" tapasztalattal rendelkezők, most egy picit megnyugodtam, sajnáltam azt az anyukát nagyon, de még mindig dühös vagyok arra a dokira, aki sima popsipirosodásra ilyeneket ír. Brr.
Kedves Kérdező!
A bimbóvédelemhez annyit írnék még Neked, hogy a legjobb, ha szopi után a nyállal keveredett anyatejet hagyod rászáradni a melledre, úgy gyógyul legjobban, ha sebes, ha meg nem is lesz sebes (mert nem törvényszerű hogy az legyen!), akkor nem kell kenegetni semmivel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!