Lányok! Terhesség alatt szeretkezésnél használtok óvszert vagy nem?
Hallottam midenféle érvet és ellenérvet.
Hány évesek és hány hetesek vagytok?
utolsó vagyok
egy házasságban szerintem nem normális óvszerrel
Szia!
Mi sosem használtunk - nem azért írom, mert követendő példa, de megszakítással védekeztünk mindig, viszont akkor rögtön terhes lettem, amikor hagytuk megtörténni - ő nagyon szeret bennem élvezni, úgyhogy most kiélvezzük (főleg ő) ezt a kilenc hónapot:) Az első trim. végén elkaptam valamit és amíg használtam a hüvelykúpot, addig viszont szigorúan csakis gumival védekeztünk. De, hogyha minden rendben használjátok ki:)
Üdv.:
18 h km.
Utolsó vagyok:
Annyit még őszintén hozzátennék, hogy nekem kényelmesebb volt megszakítással védekezni, és a végén csak letörölni a "papákat", mint így még másnap is érezni néhány hirtelen mozdulatnál, hogy működik a gravitáció, ha értitek:)
Igen, mert sajnos terhesség előtt is sokszor voltam gombás meg terhesség alatt is eddig 2x. Úgyhogy legalább egymástól ne kapjunk el semmit.
32 hetes 28 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!